Най-дългият ми полет до момента е бил до Лондон с British Airways, там и храната беше супер. Иначе съм летяла с wizzair, ryanair и Lufthansa. При първите вярно няма абсолютно никакво място за краката, ама за 2 часа се преживява, на 20 съм... въй, пардон, 21, сега ми е времето за подобни жертви. Само един път съм си купувала билет сама, та като цяло не зависи особено от мен с какво ще пътувам, нашите редовно изсипват повече пари, щото запазваме полет късно.
Ако си зависи от мен - абсолютен приоритет е да ми е евтино, не виждам смисъл да се дават пари за полет - предвид че моята дестинация е 2 часа, всичко се преживява - също както и не виждам смисъл да давам много пари за хотел, ако съм отишла на туристически тип почивка.
Храната им е абсурдна, даже не си правят труда за черен хляб в тия самолети, ако ще ми дават дебела и твърда бяла багета с един резен шунка и сирене, по-добре да не ми я дават. Това, което ме ядосва максимално, е да няма вода. Бих предпочела да има и безплатна напитка тип кафе, сок, вино. Единият път не ми дадоха портокалов сок, щото бил за децата :д