Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
За краката съм сериозна, защото е много късен, или много ранен полет, и ако си изморен и искаш да дремнеш, се чудиш как точно да се свиеш :д И си представи 3 часа и половина така + времето, в което чакате в самолета да излетите :д

@ричбич, ужасно е, и аз дваж съм пътувала с автобус по 20+ часа. В такива случаи човек няма много избор.
Даже един от двата пъти ( бърно - софия ) трябваше да седя до някакви странни пияни хора, на възрастта на баща ми ( унгарец беше единия, после дойде друг, щото местата ти ги пише на билета и нямаш много избор ), и бях малко сад.

@пинки, в португалските и двата пъти ми дадоха сандвич с черен хляб :д само такъв имаше

@калпазанке, заради уиз еър съм изпускала последния влак до сарагоса, всеки път треперех дали ще има час и повече закъснени :д

А за летищата какво ще кажете, не съм виждала много, но това в Мадрид е най-голямото, което съм виждала :д, следвано от Виена :д Знам, че в london са нещо огромно, но не съм ходила.
В мадрид са 4 терминала, като между тях върви автобусче и се стига през магистрала, а на терминал 4 за да си стигнеш до гейта понякога ти трябва влакче :д Съответно и като слезеш от гейта, докато стигнеш до багажа - пак влакче.
Франкфурт е най-голямото в Европа и от мястото, на което ми спира влака, до чекин-а се върви с бърз ход половин час и е на същия терминал, но трябва да си пълен олигофрен, за да не можеш да се ориентираш. На майка й се налагало да сменя терминали там, каза, че с влакче са пътували от единия до другия.