- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Helppp
Здравеите,проблемът е следния-от околко 2-3 месеца харесвам едно момиче с което имаме общи приятели и сме се засичали няколко пъти,страшна красавица е и ми хвана окото още от пръв проглед...но ме е срам да и пиша да излезнем тъи като си има приятел....но до колкото разбрах от хора от неиния клас (и на приятеля и) връзката им не върви много,не се целуват многопо коридорите се разминавали и такива...та въпросът ми е да сабера смелост и да и пиша или да чакам да скъсат
все пак нали знаете деншните връзки колко издържат.
Според мен се престраши и й пиши.. Не я сваляй, а завържи приятелство. Изчакай да скъсат, дай й малко време и почни да я работиш![]()
Там е работата че съм бая срамежлив а и и се носи славата на ''надута'' макар че на мен ми изглежда просто на невинно,нежно същество,но може би защото съм влубени наи много ме е страх че ще ме резне:S
Не се бъркай във връзките на хората. Дали върви или не и колко често се целуват си е тяхна работа. Щом си има приятел и не е скъсала с него, значи нямаш работа там.
Здравеняк ли е приятеля и? А ти здравеняк ли си ? За твоето положение има важно значение. Нямам предвид, че ще се стигне до физическа саморазправа, но по друг начин биха се развили нещата. Аз например определям себе си като "здравеняк" и излъчвам респект - (поне така са ми казвали) и само джентълменските ми обноски и морала, който притежавам ме спират и аз да правя глупости. Ако само я харесваш въпросното момиче - майната и (с извинение - без лоши чувства към дамите) да си живее живота, но ако вече е обич, тогава... не знам...А бе струва си, на дърти години може да съжаляваш
![]()
Ми не аз не съм здравеняктои тренира маи лостове ддз и аз ама е по нацепен от мен
ако има някво значение,а колкото дали е харесване или лубов мисля че клони към второто,всеки ден си мисля за нея....но с тоя срам незнам до къде ще я докарам
![]()