.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: На сухо??

Супер фен Аватара на per-dead
    "Като те е страх от мечки, не ходи в гората".

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Some people have self-respect.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Не опира до самоуважение. Или като не си готова за секс, не си хващаш гадже, или си намираш някой, който държи повече на платоническата любов и не те притиска да правиш неща, които на този етап не искаш. Ако партньорът ти ти дава зор за нещо, което не желаеш, значи не е човекът за теб. По-просто на де?
    ПС: сексът не е най-важното нещо в една връзка, но си има своето място. Сближаваш се наистина с човека, чак тогава. Ако ти си с ниско либидо или не си чувстваш готова, а приятелят ти пък обича нон-стоп секс, пусни момчето да върви да си търси някоя, отговаряща на неговите интереси. Няма смисъл единия да се измъчва, защото постоянно се чувства притиснат и форсиран, а другия да не получава това, което иска. Т'ва вече не е връзка. Не знам как се нарича.
    Последно редактирано от per-dead : 05-25-2015 на 12:26

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Не опира до самоуважение. Или като не си готова за секс, не си хващаш гадже, или си намираш някой, който държи повече на платоническата любов и не те притиска да правиш неща, които на този етап не искаш. Ако партньорът ти ти дава зор за нещо, което не желаеш, значи не е човекът за теб.
    О,да,опира.В случая тя казва, че не е готова.Половината почнаха "давай, пускай му,че ще те зареже".Дай тогава да прави секс по нежелание, че ще вземе да я остави.Ако се уважава няма да прави нещо защото я заплашват,че ще я зарежат.Жалко е.
    П.С. - не прочетох някъде да й дава зор.

Какво значи готови, моляви се обяснете ми.
    Това да не е грозде, че да чакате да озрее.
    Момичето щом има цикъл, знчи е готова да има деца и да прави секс. Какво толкова му мислите на единия секс. Отдавате му прекалено голямо мислене.... все трябва да се правите на интересни... Няма да си намерите принца на белия кон колкото и да го търсите. Ако след като преспирте с него ви зареже значи е използвач, а ако не ви значи имате късмет. Тва се отнася и за момчетата и момичетата. Вие момиченца се правите на ощипани госпожици, но доста ви сърби и вас между крачетата. Секса е начин за доставяне на удоволствие и на двамата, никой не ви кара да му раждате дете, че да чакате да сте готова. Мене бившата ме накара да го направим в самото начало на връзката, да преди това бях мн притеснен какво ще стане, но след като го направихме доса се сближихме.

На тебе може да ти се струва като детска игра , но за повечето момичета не е така . На нас ни е много по гадно отколкото на вас момчетата. В началото се притесняваш да се съблечеш пред момчето , не е само " единия секс '' ами много повече . Поне за мен първият път не беше така а и щом правя секс с някой , то значи не е е просто е така ами има чувства и тогава вече мога да се раздам напълно . Освен това първият път е много болезнен , колкото и да пишат , че не е така .. Така , че ако обичаш не давай '' мъдри '' съвети , защото си в грешка

Цитирай Първоначално написано от lovelemons97 Виж мнението
    О,да,опира.В случая тя казва, че не е готова.Половината почнаха "давай, пускай му,че ще те зареже".Дай тогава да прави секс по нежелание, че ще вземе да я остави.Ако се уважава няма да прави нещо защото я заплашват,че ще я зарежат.Жалко е.
    П.С. - не прочетох някъде да й дава зор.
    Ако много му се ебе, ще почне, а тя ако се дърпа дълго време, ще я зареже. Не знам само аз ли съм забелязала това, но всички момчета, които притискат гаджетата си да им пуснат, ги зарязват, ако не получат това, което искат. Опира до самоуважение, чак когато го направиш, защото се чувстваш принудена.
    Silas2, какво значи ли?
    Ами, значи да те подкара хормона. Да те сърби между краката. По-добре не мога да ти го обясня. Някои се чувстват готови на 12 (или просто се правят на интересни, което е по-често срещано), някои се чувстват готови чак на 30. Ниско либидо един вид. По принцип момичетата са тези, които се "чувстват готови" и е по-рядко срещано при момчетата. А други момичета просто се правят на щипнати госпожици.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от silas2 Виж мнението
    Момичето щом има цикъл, знчи е готова да има деца и да прави секс. Какво толкова му мислите на единия секс.
    Плебейско е.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от silas2 Виж мнението
    Момичето щом има цикъл, знчи е готова да има деца и да прави секс. Какво толкова му мислите на единия секс. Отдавате му прекалено голямо мислене.... все трябва да се правите на интересни... Няма да си намерите принца на белия кон колкото и да го търсите. Ако след като преспирте с него ви зареже значи е използвач, а ако не ви значи имате късмет. Тва се отнася и за момчетата и момичетата. Вие момиченца се правите на ощипани госпожици, но доста ви сърби и вас между крачетата. Секса е начин за доставяне на удоволствие и на двамата, никой не ви кара да му раждате дете, че да чакате да сте готова.
    На теб не ти ли идва на акъла, че с тва 'сефте' идва една голяма и много хубава част от живота ни, и как някой може да ни я пре*бе(с извинение).Знаеш ли, че имам приятелки, които са погнусени от секса заради първия им партньор?Спести си заядливия коментар като не знаеш за какво става въпрос.
    П.С. -няма как да ни сърби между крачетата преди да знаем какво е.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Да са си опичали акъла преди да си отварят краката пред неподходящия човек.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма как да ти кажем дали ти изневерява ти най-добре трябва да знаеш то си личи и то много

Град
    Dreamland
    Плебеи.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^Да са си опичали акъла преди да си отварят краката пред неподходящия човек.
    Не е въпрос до акъл.Като казах първия партньор нямах впредвид някой хванат за една вечер, а момче, на което имат доверие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си