- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нямам приятели,а обичам да се запознавам с нови хора
Здравейте хора![]()
Сигурна съм че има много подобни теми ,но съм доста разстроена и искам да споделя моя проблем .Обичам да се запознавам с нови хора нямам проблем да се срещам с нови хора да говоря с тях ,но нямам приятели чувствам се много самотна ходила съм на много спортове там преди се сприятелявах с много хора бяхме голяма група искрени и добри хора беше много забавно .Но пораснахме всички си разкъсаха по други училища загубихме контакт отидох в ново училище бях положително настроена към всеки завърнах разговор с всеки опитах се да се сприятеля,но след време разбрах че половината ми клас говори зад гърба ми... Къде сгреших ? Опитах се да съм мила да помагам на всеки .Дочувах обидни неща по мой адрес защо ? Чувствам се мното предадена нямам с кой до споделя .Бих се записала на спорт но нямам никакво време.Нямам представа какво да правя
Намираш си приятелки на които можеш да вярваш ,че няма да говорят за теб зад гърба ти и толкова.
Направи си рег. в IMVU...Там няма как да не се запознаеш с някого...
приятелството е лъжа може да имаш само 1 истински приятел и той/тя ти стига това е от мен такава е истината.
С последните 2 коментара съм съгласна. Особено вторият
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???