.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Smile Samsung, Sony или HTC?

Здравейте! Тъй като обмислям скоро покупка на смартфон, бих искала да ви попитам за съвет. Конкретно съм се спряла на Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z3 и HTC One M8. Според вас, кой е най-подходящ и си струва парите? Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    всеки си стува парите, HTC е грозен и обемист

един въпрост:
    Как е възможно да си регнат през 2011 и да имаш 1 мнение (и да си помниш акаунт и парола 4 години?)

anonymous708973
    Guest
    Samsung Galaxy не си взимай. Циклят много, пластмасови са и сигурно съм единствената от познатите ми, която при изтърване на телефона не му е счупила дисплея буквално на парчета. Нямам търпение да ми изчете договорът, че да взема нов.

От тия двата определено HTC One ми харесва много повече като фасон, приятелят ми е с такъв, само че не е М8. Много стабилен телефон, хубаво стои в ръката, не е глупава пластмаса, докато Сонито е почти правоъгълно, нещо не ме грабва. Нямаш абсолютно никакъв шанс да го разцъкваш с една ръка, държала съм го това нещо и като цяло имам големи длани, никакъв шанс. Което си е минус.
    За сметка на това пък има 3100 батерия (макар че с тия налудничави обещания за 2 дена издръжливост могат да ми ядат д-то), а HTC - само 2600, което при тия глупави смартфони си е важно предвид как ти гълтат батерия.
    Сонито бие и откъм камера.

Щях да се насоча към нещо друго на твое място.

Точно пък HTC то е някъв топуз в ръката
    другите са по- елегантни

anonymous708973
    Guest
    Глупости на търкалета, по-тесен е от Сонито.
    Аз съм със Самсунг Галакси, близка приятелка е с точно това Сони, а приятелят ми е с HTC One Mini 2, лесно ги сравнявам.

В случай, че това не ти стига като инфо, все си мисля, че 65<72.
    Галаксито е по-средата, при него трябва да се внимава, като се държи с една ръка - женска, ест, HTC-то го оправям без проблем, при Сони-то е напълно невъзможно.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-11-2015 на 19:33

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    хубаво стои в ръката,
    ама ти говориш за мини, иди в някой магазин и виж как се усеща неминито
    а искаш ли да ти дам да подържиш моя да видим как ти стой в ръката, с кожено калъфче е

anonymous708973
    Guest
    Ух, да, M8 e малко по-голямо от Минито, точно колкото Галакси-то е, но е доста по-малко от Сонито.

ама за кожения ми калъф нищо не каза :/

Супер фен Аватара на per-dead
    Самсунга. Близка приятелка си взе точно този модел на Самсунг. Оплаква се, че малко забивал, но пък на скоро го изтървала в някаква локва и той просто си плавал там, докато не се усетила Та, още си бачка идеално. Моя самсунг днес го изтървах на стълбището по дисплей. Нищо му нема. HTC-тата са със супер противен интерфейс - отключваш и ти се вясва фейсбук news feed, докато смартфоните на sony са елегантни, с добър и удобен интерфейс... имат и добри камери... Зависи за какво главно искаш да използваш телефона, освен за обаждания.

anonymous708973
    Guest
    Днес говорих с тая мацка със Сонито по повод батерията, вярно издържала. Онзи ден през нощта го е зареждала, днес в 10 сутринта беше на 30%. За сравнение, Самсунгът ми го зареждам през нощта, излизам от нас със 100 процента, пиша си малко по вайбър, фейсбук, разцъквам форума или нещо такова, даже не съм слушала музика от ютюб - това хаби мега мн батерия, и в 15 часа съм с 2%. Това е телефон на година и половина.
    Еми, нервиращо е.

Мега фен Аватара на Dagichka
    моят галакси на първата година започна да му пада батерията буквално за час-два без много ползване, оказа се, че се е надула батерията и моменталически я смених ;д
    сега мога да кретам ден и половина при умерено ползване (с музика постоянно вървяща :д)

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Нокиите са с най- дълъг живот на батерията, помисли си за някой хубав техен модел.
    И аз съм с galaxy, също с 5" дисплей (Всички уреди на Самсунг теглят адски много точно от дисплея, затова вече фотоапарат няма да си купя никога на Самсунг, изяждаше батериите за часове) и батерията ми при немного ръчкане издържа около денонощие, иначе пада за около 12 часа.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Батериите на всичко държат, стига да не висите нон стоп във фейса и да следите потенциалната си нова жертва.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сонито го зареждам веднъж седмично, ако графикът ми е по-шибан от обичайното и ползвам смартфона само като будилник.
    Ако цъкам из нета повечко, зареждам веднъж на 2-3 дни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    един въпрост:
    Как е възможно да си регнат през 2011 и да имаш 1 мнение (и да си помниш акаунт и парола 4 години?)
    като слага една и съща парола на всичките си акаунти.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Размери:
    1) Sony Xperia Z3, D6603, 4G, 16GB - 72 х 146 х 7,3 , в инча : 5.2
    2 ) HTC One M8, 16 GB - 70.6 x 146.36 x 9.35 , в инча : 5.0
    3) Samsung Galaxy S5 4G, 16GB - 72.5 x 142 x 8.1 - 5.1

Камери :
    1 ) 20.7
    2) Това е първият смартфон в света с Duo Camera, подкрепена от модула HTC UltraPixel, двойна светкавица и възможност за записване на full HD 1080p видео. Предната 5МР камера също е най-добрата камера за селфита. * което е пълна глупост, HTC EYE Има предна камера от 13 мегапиксела и е много по-добра.
    3) 16

Батерия :
    1) 3100
    2) 2600
    3) 2800

Цени ( гледам в ЕМАГ )
    1) 1080 лв
    2) 930 лв
    3) 850 лв

Мега фен Аватара на draid
    От всичките тез телефони бих избрал само и единствено Z3 и то поради не една причина. Това го казвам като човек ползвал всички споменати телефони. Батерията на Z3 държи доста дори при доволно ползване на телефона особено с включена Stamina, то още Z1 си държеше доволно хем не беше с IPS. Дизайна на самсунга и пластмасата изобщо няма да я коментирам, пак добре че сега най-накрая направиха нещо малко по-различно от сапунерка.

Относно минитата от масовите марки само сони успя да изкара мини, което по-нищо не отстъпва на големите флагмани освен размерите. Всички други минита са в плачевно положение от към хардуер.
    Последно редактирано от draid : 05-15-2015 на 20:04

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не съм гледала характеристиките на другите 2 (освен Самсунга), но не се хващайте просто за броя мегапиксели, като говорите за качеството на снимките и като си купувате, интересувайте се и от другите, по- важните показатели.

Мега фен Аватара на draid
    При все че повечето ползват сензори на сони.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Хтц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си