.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Според мен пак трябва да преразгледаш нещата дето ядеш. В днешно време не е само въпрос на количество, а и на качество. Знаем какво се случва с американцечатата дето постоянно набиват McDonalds. Аз бих ограничил месищата, и особено салами, кренвирши и други видове тоалетна хартия до минимум. Има всякакви естествено неща за ядене освен това - боб, леща, картофи, ориз, сирене, млека, яйца, риба, плодове и зеленчуци... Ако само набиваш хамбургери, чипсове, сладкиши и безалкохолни, по-скоро бих се учудил как не си над 100 кила

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Знаем какво се случва с американцечатата дето постоянно набиват McDonalds. Аз бих ограничил месищата, и особено салами, кренвирши и други видове тоалетна хартия до минимум. Има всякакви естествено неща за ядене освен това - боб, леща, картофи, ориз, сирене, млека, яйца, риба, плодове и зеленчуци...
    .......... (facepalm) counter: facepalm.. d-d-d-ouble facepalm..t-t-tripple facepalm.. q-q-uad facepalm..M-M-MEEEGA-A-A FACEPALMM!!!

"Не знам как да отслабна" ... Facepalm meter broke.. буквално интернет прелива от инфо по темата.. вярно,че 90% от което е пълната тъпотия, но с каквото и basic нещо изкопано от нета да се хванеш ще сваляш.

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    .......... (facepalm) counter: facepalm.. d-d-d-ouble facepalm..t-t-tripple facepalm.. q-q-uad facepalm..M-M-MEEEGA-A-A FACEPALMM!!!

"Не знам как да отслабна" ... Facepalm meter broke.. буквално интернет прелива от инфо по темата.. вярно,че 90% от което е пълната тъпотия, но с каквото и basic нещо изкопано от нета да се хванеш ще сваляш.
    Тъпотия, тъпотия, ама аз нямам и не съм имал проблеми с наднормено тегло. Знам какво ям сега, знам какво съм ял преди, знам и какво ядат днешните отрочета, тъй че освен за главата се хвани ако искаш и за... шкембака

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Тъпотия, тъпотия, ама аз нямам и не съм имал проблеми с наднормено тегло. Знам какво ям сега, знам какво съм ял преди, знам и какво ядат днешните отрочета, тъй че освен за главата се хвани ако искаш и за... шкембака
    дългокоско, кво като не си имал проблеми с наднорменото тегло, тва не значи, че менюто ти задължително е добър пример ... знаеш, знаеш... кво знаеш, говориш като кифла без пълнеж и с наднорменото тегло може да не си се сблъсквал, ама мозъкът ти май страда от поднормено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си