- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не иска връзка.
Ето я моята малка история...
Излизаме с него от дълго време, той е на 17 аз на 18. Нека като за начало да си кажа, че е плейбой и не е имал сериозна връзка.Аз имах една сериозна връзка преди година. Та... проблема е че с това момче сме като гаджета преди 3 седмици ме целуна и от тогава все сме прегърнати и се целуваме като сме заедно. И двамата сме щастливи и сме влюбени един в друг. Но той твърди, че не иска връзка и не знам. Не сме правили секс. Вчера опитахме, но не се получи не му ставаше... каза че никога до сега не му се е случвало.
Много го харесвам и искам връзка с него дайте ми някакви съвети...
не само че е нямал сериозна връзка ами и несериозна не е имал
момчето е девствено влез му в положението щом го харесваш
дано те лъже само за това
успех
indeed ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
и двамата сте влюбени, ама той не иска връзка? момиче, не си набивай филмите, не е влюбен.
Не е девствен със сигурност. И той не знае защо така стана. Ужасно много се притесни след това, което стана беше го срам да ме гледа в очите. Но и аз нещо не виждам логика в това, че не иска връзка. Казва че до сега не се е влюбвал в никоя до сега.. да не би от това да е не знам![]()
Хаха влюбил се в теб и не му станал, ако те заобича на патерици ли ще еВъобще не се занимавай, продължавай !
Продължавай напред, ще намериш момче дето ще те цени и обича, не такова дето не иска връзка.
Девствен плейбой.![]()
Не е влюбен, затова не иска връзка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5