Не мисля, че разбираш това, което тя има предвид всъщност. Не просто й обръщаш твърде много внимание, а я задушаваш. Искаш постоянно да знаеш какво прави и къде е, което от твоя гледна точка може и да е проява на интерес и загриженост, но от нейна може да значи много неща - евентуално дори че й е неприятно постоянно да си цъка на телефона, за да ти отговори, или че цялото й ежедневие се върти около теб. Въпрос на гледна точка.
Не мисля, че е нещо, което можеш да промениш обаче. Ти просто си си такъв. Има напасване в една връзка, така е, но не мисля, че в случая ситуацията ще се разреши с просто отдръпване от твоя страна. На теб ще ти е прекалено много, защото си вървиш срещу природата, а и мога да си представя, че ще е неприятно всеки път да се чудиш - ама да й пиша ли, да не й ли пиша, ще се ядоса ли; а на нея може пак да й идва много вниманието.
В края на краищата, доколко си заслужава да си вървиш срещу собствената природа и кога компромисът става жертва2
Изчакай да видиш какво ще ти каже и пиши пак, ама имай предвид, че някак тази работа с "да ми даде шанс" просто смърди.