прочетох го набързо сигурно друго се казва но 'да обичаш е решение' ми напомня малко на тези които спят с богати чичковци за пари
в минали времена е равносилно на желанието да си жената до най-големия с цел облагодетелстване откъм храна защита и т.н.
любовта не случайно не може да се опише защото е чувство а както знаем всеки се чувства различно
любовта в днешно време за мен е най-трудна защото при цялата тази свобода макар и роботска човек все повече е затворил сърцето си за другите
любовта е отдаденост
не виждам как можеш да се отдадеш на някого доброволно ако не си малко или много оглупял в което разбира се няма нищо лошо
не е ли това любовта в крайна сметка ;д
човекът до теб става твой спътник
ти на него също
две вселени стават една
поне според мен
искам да кажа и за частта със сексуалните отричания /пак може да не съм прочел както трябва/ смисъл че са фактор
точно природата си знае най-добре работата а не преценката
толкова пъти съм чел точно тука и повечето са на едно мнение даже направо сички че без връзка във секса то няма как да просъществува и другата връзка
разбира се имам предвид щастлива любов ясно е че човек който го е сполетяла някаква травма може да бъде обичан от жена си но да се смята че тя е щастлива е смешно