- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля ви помогнете ..важно е !!
ЗдравейтеКакто знаете след 2 месеца , ако не и по малко идва лятото ..Въпроса ми е как мога да сваля бързо килограми и да стана слаба ?Защото съм 55 кг на 15 съм и съм висока 1.75 , а за мен не е нормално да съм толкова ! И още нещо в корема съм слаба ,но в краката съм доста пълна ..трябва ли да се притеснявам ?Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете <3
55 кг на 175 не са много, изобщо дори...
Изпусна за това лято, зарежи го и се подготви за следващото :Д
55 кг за 175 е много малко... Не разбирам как е възможно да си дебела, където и да било за тези килограми... Иначе ти препоръчвам да наблегнеш повече на спорта, няма да свалиш кила, което не трябва предвид факта, че ми изглеждаш доста лека за този ръст, но пък ще постигнеш желаната тонизирана фигура. Продвай Kangoo Jumps.
Във краката съм доста дебела .. и това не ми харесва за килограмите не се оплаквам толкова много![]()
Може ли снимка на тялото ти? Интересно ми стана, ахах.
100% или не си се измерила на килограми правилно или са те излъгали за ръстта ти
тва лято наистина го изтърва хахаха ;Д
пробвай със спорт, или излизай да тичаш, вече времето е готино
всичко ми е вярно ..личната ми лекарка ме тегли преди 2 дена ..най много да съм 1.73 и 4 , но не вярвам това да е от значение![]()
Дали си 55 или 65 килограма не е от особено значение, в зависимост от това как са разпределени по тялото идва разликата. Както ти казаха, тренирай, подобри храненето и тн. Доста е глупаво да тренираш само за лятото, поддържай се във форма целогодишно.
Тренирам волейболи се ограничавам от доста храни и сладки близките 2 , 3 седмици
![]()
Пипи, нали имаш снимки на повече тук, потърси кой от тях има като нейната котка.
Гарантирам, че е стар и достатъчно познат потребител, почни да събираш и снимки с домашни любимци, няма друг начин да ги хванем.
абе и с домашни любимци има, ама за такова коте не се сещам.. ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 05-09-2015 на 11:39