- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haritov
Колко голямо трябва да е мъжкото куче, за да се пуска на женски ?
няма значение, хомосексуалните "се пускат" от малки и на женски, и на мъжки
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
nomnom, бъди така добра да приемеш темата сериозно, защото е такава.
извинявай, знаех, ама не се сдържах :/ ще питам колегите утре, ако никой не отговори тук
а не искам да им пиша по това време, че ще помислят, че им се пускам аз
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Колегите ти повече ли ще знаят от ветеринар ?
Но можеш да им пишеш, тъкмо като си го помислят, че им кажеш, че си с мен.
Не знаят, ма имат кучета, и уж са много навътре, и не се сетих по друг начин как мога да помогна по темата ( освен да не спамя ;д )
Иначе, май и пандата може да се включи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
поне 2г минимум 1г и 6м
само не питай защо че ще трябва да пиша доста
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз знам причините, година и половина би трябвало да е достатъчно, две години май при определени породи, които по-дълго време израстват.
да но има и друго
по принцип 2г
при дребни породи е препоръчително мъжкия да е по-малък за по-лесно раждане понеже това е проблем
смята се че куче на 2г вече се е развило достатъчно и няма да има драстични промени макар че и на 1г вече се смята за възрастен
все пак едно е да е хлапе друго е оформен мъжки ако ме разбираш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако възпримаш кучето не само като животно за разплод, ще го мъчиш ли до 2 години. Представи си да направят закон забраняващ да чукаш, докато станеш на 25 години
дойдох тук за дванаесе годишни лисички
В тийн форум няма една под 18, не знам защо още съм тук
14 е, вчера четох по погрешка в бг.мама за някви предложения в любимия ни ЕС, искали да се намали на 12 години, а някви дори да се приеме педофилията, луда работа, като всичко идващо от запада.