.
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Threaded View

Мега фен
    От всичко това, което доктора досега пише и цитира се вижда ако не друго, то със сигурност, че е добре интегриран в системата и алгоритъма на стереотипното мислене, а приказките му за това дето бил и се изживява извън бариера, не отговарят на истината за него - дори си мисля, че може да са някакви предопределени, но не от него изводи, до които той уж сам достигнал. Той е яко закърмен с информационна системна стереотипна суровина, от която просто си е изградил някакво негово си хвърчило, но това хвърчило, въпреки, че е уж негово, продължава да е системно, изградено от стереотипна суровина и хвърчащо, но пак в нейното небе, но тъй като в същото време си е негово хвърчило, доктора се изживява за някакъв хвърчащ извън бариерата - т.е. хем си оставаш на същото място, но пък се изживяваш извън бариерата.
    Аз не знам дали доктора наистина някога ще е извън бариерата, защото както се вижда, вече дори алтернативата и фантазията му е изградена от системна суровина и ще си остане в нейните граници, па нека и да хвърчи, голям прас.

Последно редактирано от defender : 05-18-2015 на 11:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си