- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Минети
тръби
дудуци
бибитки , добре ли е?
бой, йебанье и чалга
GLaDOS, аватара ти е убийствен!
Предполагам, че става въпрос за мъжкия. Да ви кажа честно, не го практикуваме с моя отдавна. В такъв етап сме правим си стандартен секс.
Е че то свирките са свързани със стандартния секс, какъв секс е без френска любов ?!?
Кое му е гадното?!?! Kато ти правят на тебе не се оплакваш, налиПробвала ли си изобщо ?
За да казвам ,че е гадно начи съм пробвала и не ми харесва ..Просто не обичам и при мисълта ми става лошооо
Е не си намерила значи правилния човек, намери някой който наистина се справя в тази област, и ще ти стане любимо занимание и ще искаш постоянно да ти правят![]()
Аз обичам на мене , ма аз да праавя не обичам хахаха добре ще намеря
Хахаха ааа ама така не си честна - не може само да получаваш, трябва и да даваш. Не бъди егоисткаПомисли и за човека отсреща, дали и той не иска да получи същото. Е ако ти каже - искам да ми направиш свирка, ти няма да му направиш ли ?!?
Ееее лоша работа правиш така да знаеш, а не мислиш ли, че по този начин и той може да каже - в този случай не очаквай и от мен това ? Няма ли да ти е малко гадно![]()
Хаха не вервям, аз ако съм бих се жертвал един път два пъти за благото, ама после когато искам аз и да не получавам насреща, ще спра и аз. Това е по нормалното според мен![]()
Еххххххххххххоооооооооооо ооо............. хора,минета не е просто свирка. Има два вида: мъжки и женски!