Йей, първата ми тема.
Задавам този въпрос главно за да се убедя, че не съм единствената с приятелка, която меко казано и да спечели Националната лотария, няма да се очудя изобщо.
На нея всичко й е на 6 (не завиждам, радвам се за нея щото тя ми е единствения близък човек от даскало)- оценки, външен вид, взаимотношения, държание. Всичко.
По всички предмети изкарва почти само 6 (само един път изкара 3 по биология щото й казах грешни отговори, не бяхме учили ), а иначе според нея тя почти никога не учи. Винаги преди някакво контролно ми разказва как едвам учела по еди-какво си, а иначе получавала високи оценки.
Със спорта е същата работа. Тя е тренирала поне 3 различни спорта и е напреднала и в трите. А аз съм тренирала народни танци, модерен балет, бадминтон и у-шу и се отказах от всичките на третия месец само защото бях гола вода.
Взаимотношения- може би в тази сфера тя обира точките. На училище, а и извън него винаги се запознавам с някакви хора, които се държат толкова арогантно, злобно и самоуверено, че ми иде да потъна в земята от срам. Пък тя ги опитомява като малки лъвчета. Постоянно се опитва да ме убеди колко добри и срамежливи били, колко добре се държали с нея, колко били близки... Аз не мога да кажа същото. Е, т'ва беше.
Ако и вие имате такива приятели, пишете! Моля без злоба и оплаквания, тази тема не е за това.