.
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Threaded View

Не си ми прозвучала злобно и завистливо, просто предполагам че все пак... абе, не знам, нормално е хората да се сравняваме. ВСЕКИ го прави в някаква степен, това си е даже механизъм за оцеляване.

И да й завиждаш кво? Човек си, хората завиждат понякога. Не казвам, че завиждаш, въпреки че така ми се струва (защото иначе нямаше да се сравняваш), но дори и да го правиш, кво.. Човешко си е.

Иначе съм съгласна и с dreamwalker, хората показват едно, а се прибират вкъщи и си режат вените, примерно..
    Просто и ти бъди така, активна, усмихвай се и се запознавай с хора. Не показвай много-много слабости, за да не те удрят точно там (освен на близките, естествено) и ще бъдеш и ти така "готина" като нея.
    weheartit написа по-горе, че някои хора просто били късметлии. Не мога да съм по НЕсъгласна. Не е въпрос на късмет. Нищо не е даденост. Ако полагаш усилия си успешен, ако не полагаш - не си. Малко неща са даденост, като напр. дали си расъл в хубаво семейство или не, което естествено влияе на самочувствието, осанката, а от там и на социалната среда. Да, стартът никога не е равен, ама тва не е причина да казваш че някви хора са късметлии, а ти не.

И пак казвам, същите въпроси съм си ги задавала и аз. Даже откровено си злобях и се самосъжлявах и тва не ме докара до никъде. Или си вземаш живота в ръце, или не, и тогава и на теб всичко ще ти бъде по вода.
    Последно редактирано от jghgh : 05-13-2015 на 19:14 Причина: философстваше ми се още :D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си