.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ами аз говоря от моя гледна точка,от средата където съм аз.Сериозно,никога ли
    не си виждала как хора,които не правят нищо,мързеливи,доста често са и супер нагли и
    получават неща,които не заслужават?Имам много такива познати наистина,има и такива,които
    дори не си поставят дадено нещо за цел,но направят ли и минимално усилие всичко им се получава.
    Не знам как да го нарека,но според мен това си е чист късмет да получаваш нещо на гърба на нищо.
    аз съм виждала и го виждам.
    има моменти, в които ми писва и ме хваща яд на живота/съдбата/кармата/кактоискашгонаречи, защото, Бога ми, знам, че аз цял живот си скъсвам задника за всяко едно малко нещо, докато някои си свиркат и минават между капките. убедила съм се, че има такова нещо като късмет (наричат го по различни начини хората - майка ми покрай нумерологията му казва "ангели хранители"), имам и примери покрай себе си, знам, че освен всичко останало, носи със себе си едно нездраво спокойствие, което нерядко води до инертност и мързел.

иначе, по темата: съгласявам се с изказването, че няма перфектни животи и хора.
    такава като твоята приятелка (каквато я описваш) съм наблюдавала дълги години. бързо спря да ми бъде интересно:Д
    ключовата дума в коментарите за мен (б)е "ИЗГЛЕЖДА", да, нещата рядко изглеждат такива, каквито са в действителност.
    на въпроса в 1-вия пост - не, но съм срещала хора, които имат това, което на мен ми липсва в даден момент. кофти, 'ма такава е играта - ако имаш силни карти си чилваш, инак - блъфираш или пасуваш - въпрос на избор;
    Последно редактирано от Blab : 05-13-2015 на 22:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си