- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого харесвате от форума?
"щом го казвам, значи е така", аха, мн добра аргументация
а картинките (като твоята) не са аргументация, а гледна точка на някого,мнение а.к. теза. не можеш да подкрепиш теза с друга теза. аргументът е текст, изграден от 2 (3, ако броим микротезата) съставни части, в картинката това липсва. Гола вОда си, мойто момче![]()
не сте чели раздел политика :Д
харесвах w0sh. жалко, че вече не се разписва.
преди 7 години заради него си направих първата регистрация, ех..времена :Д
skate, skatew, dreamwalker, Rosa, galaxy, Corb1225, hheh, tuzaro, Lilanda и още някои, но в момента не се сещам.. ;д
П.П.: Сетих се: Pink, Iva и пак забравих. ;д
Аха, благодаря за информацията, ставаш за wikipedia bot като онзи от "кофата". Сега остава да ме светнеш къде съм казал, че картинката е аргументация. Ако бях тръгнал да се аргументирам, щеше да го разбереш. Напротив - ти трябва да се аргументираш, защото твърдиш някакви неща, аз просто не се съгласявам. Хайде започвай сега да ми привеждаш доказателства и факти за думите си, иначе твърденията ти увисват във въздуха като теб самата, мило момиче. Макар че 2/4 могат да ти бъдат отхвърлени с лекота, защото Аурис е всичко друго, но не и балансиран и неправещ се на интересен. Остават ти две, захващай се.
От както съм в тоя форум, чета легенди за разни хора, но не виждам у тях и 1/10-та от това, което се твърди. Eй го Аурис, доказателства за това, че е "интелигентен, балансиран, умее да конструира аргумент и не се прави на интересен", съм видял колкото за съществуването на йети или чудовището от Лох Нес, че и по-малко. Но нищо де, ти ще ми дадеш. Напротив - това което виждам от него е как обижда хората с различни мнения и позиции(защото нали много добре си борави с аргументите) и заплашва със саморазправа/убийство(олеле майко, какъв душевен баланс). Преди време някой си позволи да ми каже, че аз се превръщам в копие на анар4и(което само по себе си е абсурдно твърдение), обаче Аурис вече го е постигнал. Но разбира се форумната секта с чутовната си обективност, никога няма да го признае.
Хубаво си помисли какво ще ми отговориш(или не се хаби), защото с глупави хора не ми се занимава.
Преди да се роди.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-15-2015 на 11:46
Ако беше написал и останалите си профили, щеше да е целия, а не само половината.
Но пък как се опитва да скрие женските, сякаш е трудно да се види с кой най-много си е писал.
П.П.
Много ми е смешно как обсъждате интелекта на ауриса, иначе за него много отдавна съм казал, че е прост като гъз, няма собствено мнение и обича да фантазира, защото му е по-удобно да живее в измисления си свят, вместо да погледне реалния.
След малка справка открих, че е дошъл в София, може би при теб, та не знам защо искаш да пише, особено при положение, че е известен с постовете си в раздел 'Любов' , когато в този раздел, се е писало само за любов.
Аз пък се регнах заради момиче, което също вече рядко е тук, дори напоследък влиза само, за да ми пише ЛС.
Последно редактирано от papugai : 05-15-2015 на 12:02
Дядка, преди да пишеш мисли малко. Какви профили и какви женски те гонят? Вече все повече и повече се убеждавам, че като малък (т.е. преди 30-35 години) си бил подлаган на голям физически и психически тормоз.
Ако искам и потребителите на всички български форуми ще изредя, това тебе не те засяга. Гледай си собствения виртуален живот, защото съм сигурен, че излизаш извън него само когато трябва да отидеш до магазина да си купиш нещо.
Последно редактирано от Rafa7a : 05-15-2015 на 12:11
Бия се още от детската градина, тогава нямаше Кеч и се налагаше сами да си правим забавното.
последните страница - страница и половина са едни от най-филмарските в тоя форум
а тва говори много
:Д
^Предлагам /и то съвсем сериозно/, ако най-накрая вече сте си ги премерили, да се кротнете.
И да не е съвсем off:
Аресвам tori, NomNomNom и разочарованата мечтателка.
Пък LadyDi ми е голямата любов.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Некви ***** бяха огладнели,
една картинка ги запали.
Някой трябваше да се захвани
и да ги понахрани.
Дано им е достатъчно,
защото вече няма противозачатъчно.
И ще стане по-неочарователно,
но филма свърши окончателно.
![]()
сигурен ли си, че нямаш кръвна връзка с анар4и?
харесвам и Даяна. не помня как ѝ беше ника обаче.
има още няколко, които са ми хванали окото, но е рано да кажа, че ги харесвам.
^ Ако се имаш за по-глупава от анар4и - значи имам.
Взе да ми доскучава в тоя форум, само рудиментарни затапки, няма какво да ме затрудни.
Както и да е, поздрави на мойте хоумита, те си знаят кои са ;3.
бе корб, ти си перлата на форума ма
харесвам скейтовците, пацо, онова дърво 102, блаби, дриймките, а галаксина я любя
не
но си откровен и не делиш, има характер.. но малко в повече се палиш и задълбочаваш.. на пантер
^ Йей, комплименти ^^, веднага си проличава кой ги чатка нещата. Няма не, взимам те в моите редици ;Д.