- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого харесвате от форума?
Аха, благодаря за информацията, ставаш за wikipedia bot като онзи от "кофата". Сега остава да ме светнеш къде съм казал, че картинката е аргументация. Ако бях тръгнал да се аргументирам, щеше да го разбереш. Напротив - ти трябва да се аргументираш, защото твърдиш някакви неща, аз просто не се съгласявам. Хайде започвай сега да ми привеждаш доказателства и факти за думите си, иначе твърденията ти увисват във въздуха като теб самата, мило момиче. Макар че 2/4 могат да ти бъдат отхвърлени с лекота, защото Аурис е всичко друго, но не и балансиран и неправещ се на интересен. Остават ти две, захващай се.
От както съм в тоя форум, чета легенди за разни хора, но не виждам у тях и 1/10-та от това, което се твърди. Eй го Аурис, доказателства за това, че е "интелигентен, балансиран, умее да конструира аргумент и не се прави на интересен", съм видял колкото за съществуването на йети или чудовището от Лох Нес, че и по-малко. Но нищо де, ти ще ми дадеш. Напротив - това което виждам от него е как обижда хората с различни мнения и позиции(защото нали много добре си борави с аргументите) и заплашва със саморазправа/убийство(олеле майко, какъв душевен баланс). Преди време някой си позволи да ми каже, че аз се превръщам в копие на анар4и(което само по себе си е абсурдно твърдение), обаче Аурис вече го е постигнал. Но разбира се форумната секта с чутовната си обективност, никога няма да го признае.
Хубаво си помисли какво ще ми отговориш(или не се хаби), защото с глупави хора не ми се занимава.
Преди да се роди.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-15-2015 на 11:46