- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пълничките момичета
Какво е мнението ви за тях и бихте ли тръгнали с такова ? (Към момчетата)
"Въпрос на вкус"- Казало кучето и си облизало задника.
Някои харесват слаби,други не чак толкова,но общото мнение е,че не е лошо да вкараш и едни тренировки.Ако не за фигура поне за здраве,че май никой не си пада по застоял начин на живот.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
че от пълна до пълна има разлика
някои слаби си мислят, че са пълни
някои пълни си мислят, че не са пълни
и така
Като цяло на всяка жена й отиват различни килограми, имам една приятелка, която е разкошна с повече килограми, а аз като кача, ставам като пача ( въпреки, че си спортувам, пак, лицето ми става ужасТно)
Това е така заради различните организми, различните лица, различните структури на тялото
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По-добре дебела, отколкото клющава. Освен това пълните почти винаги са по-забавни от останалите и е приятно да са ти в компанията.
Къде е сега пинки да цитира Чачо? Никакви критерии нямате...
![]()
Някой дебеланки са по-сладки от онези пластмасовите момичета, по които няма нищо естествено. Харесват ми, стига да се поддържат добре.
нямах предвид това, което си мислиш. направили са ми впечатление крайните му ограничени коментари. сякаш всички слаби са пластмасови. пластмасово гладък му е мозъкът.
Ако знаеше, какво си мисля, щеше вече да си си сложила железни гащи.
котките са глупави и неблагодарни.
сутринта като излизах и пред нас имаше едно малко кученце с нашийник. само. седеше си. аз го погалих по главата, а то ми се усмихваше с очии <3
Ако говориш за сексуално привличане. Казвам ти веднага - "пясъчен часовник" - ако ме разбираш. И да повечето мислят, че са пълни а всъщност не са. Прекалено пълни - няма какво да се лъжем, не ни привличат, както дебелите момчета не ви привличат. Аз добре изглеждащо момиче не наричам тези, които изглеждат като "дъска", а тези оформените - (не дебели), но според повечето от тях пълни. Не се изразих много добре, дано ме разбрахте!
имам наблюдение, че като бях преди няколко години 51кг. ми обръщаха по-малко внимание.
та склонна съм да вярвам, че дами с по-хубави форми и извивки се харесват повече от мъжката част.
мъжете искаме бедра, дупе и цици, не кокали. толкова ли не го разбрахте.
Welcome to the Jungle...
Пълните момичета имат по-красиво тяло. Аз харесвам такъв тип момичета.
По слаби момичета си падат само пълните момчета.