- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Солна киселина
Може, даже в повечето случаи е така.
Последно редактирано от inewton : 05-17-2015 на 12:33
само се закачам ;p
значи си ученик? какво мислиш за учиш? някоя химия? фармация?
Ника ми е inewton, аватара- извратения Айнщайн. С какво мислиш искам да се занимавам? А ти на колко годинКИ си? Интересно ми стана. Аз съм на 18.
отде да знам, е?
физика? супер ^^
аз съм ти кака. на 19 ;p
Аз съм роден 1996 сами че декември. А и да допълня само спамим моята тема, ама нищо тя и без тва вече беше спамена един път с хлороформа.
P.S. А ти не си ли ученичка?
по-голяма съм с година и малко ;p
не съм вече, за съжаление. значи сега бал, матури, кандидатстване? ех <:
успех
Няма кандидатстване вече съм приет. То не че има голям наплив за физика но все пак. А ти какво учиш, или не учиш?
тайна-майна
съжалявам, предпочитам да не казвам из форона
Защо не казваш да не се подготвяш за държавна сигурност?![]()
![]()
![]()
Да, в СУ ще уча.
А за хлороформа той се получава като утайка. Ще отдели другите вещества и тва е. А ако иска да го концентрира ще го изпари малко само че с изпаряването трябва да се внимава. Задължително се прави на открито и не трябва да се стои покрай него докато се изпарява.
Защо да събираш парите? Те повечето неща остават на дъното, а за хлороформа не знам дали е по лек от другите вещества, които се получават заедно с него, а и незнам как се смята моларната маса. На мен ми е интересна приложната химия.
ееми, тогава не се дестилира, а изпарява/преварява (?), за да остане тва на дъното
щото дестилацията е друго
мисля![]()
Абе нз а и не ме интересува много аз си го използвам заедно с всички примеси и действа.