- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аурисе
.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-15-2015 на 18:54
Ауриса готин пич беше, ама пак някой го е погледнал накриво и се ската.
чувствителна душичка.
Corb, кво го погна и Ауриса, за какво се бориш всъщност?
Имам чувството че си по схемата " или с мен, или срещу мен"
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Как хубаво се пропуска всичко, когато стане въпрос за форумните ви фаворити. Аурис си позволи грубо вмешателство и атака срещу личността ми, а аз споделям старозаветния принцип.
Както и да е, вече смятам това за приключено, защото претеглих нещата и реших да сложа точка. Готов съм дори на помирение.
Ok, това е добре, много мъдро бтв от твоя страна.
Виж, всеки прави такива неща и се изказва грубо, малко ли се хранихте с папугай също.
Ела в любов да се храним с дестройъра, жалко че влиза рядко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ном, кога ще ни покажеш колко много ни обичаш. Например можеш да поставиш рекорд на гинес по целувки, а ние ще се наредим в опашка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И това го отчитам като грешка сега, защото отправях доста лични нападки към него, базирани на догатки. Всъщност случилото се с Аурис,ю ми помогна да се вгледам в себе си и да променя някои неща, и по този начин да стана по-добър човек(или поне се надявам).
Но предполагам, че Вселената няма да се сърди, ако нахраня такъв дебил като дестройъра ;Д. Пък и той ме настъпи веднъж.
ла фемме никита
^ Мерси ;3. И друг път съм го чувал ;Д. Не мога да си контролирам емоциите, това ми е голям проблем. Също и се вживявам доста.
Оф, много се обяснявам, все едно съм още на стола ;Д.
ззз зз з з з
Concussion, StringTheorist, gandalfepi4, come back, guys, please.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дримок, къв го дириш тук тогава? Предполагам, че си има специализирани форуми за такива перковци ;Д.
не сам брад
ауриста май нещо не се връзва
ей брат Корб1225 много навътре се взимаш нещо всичко взимаш много на сериозно особено като предложи брак на онази форумка баби-баби много ме шокира не трябва така пич мацките не харесват такива хора бъди куул
чил мен
трябва да те наема да ни цепиш дървата щом си толкова внимателен сигурно правиш всичко с грижа![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР