- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предизвикателство за момчета :Д
Пичове искате ли от днеска да почнем предизвикателство кой ще издържи без лъскане на бастуна :Д:Д
Нямам пари за бастун, може ли да не лъскаме нещо друго, например обувки ?
Стига се бъзикахте приемате ли да видим кой може без чекии :Д
Е който има с кой да прави секс не му е проблем да кара без лъскане! Ама уточни, че става дума без лъскане и без секс! Само внимавайте, че след 10-тия ден ставате коренно различен човек понякога някой може и да не му понесе и да истеряса, ако е свикнал редовно да лъска и изведнъж спре става като наркозависимите!![]()
pandabear благодарим ти за моралната подкрепа мани го тоя чекиджия :Д
Носех вермахт преди години, но бяха оригиналните, иначе те имат други модели, които са с по-високи токове от твоите обувки
аз не нося много високи, не ми е приятно да гледам момчето до мен от високо.
Ся като видях тази тема се сетих, че от 3-5 седмици не съм се сещала за това и чак се зачудих как преди как съм имала мерак за мастурбиране :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Исках да направиме експеримент кой може да издържи и как ще се чувства от това въздържание единия не искал да спира другия спами цт ..
Моят също е 2 седмици точно, но стана така, защото бях много болен и изтощен. Въпреки това се надявах поне да имам някакъв мокър сън но уви - не ми се случи
Тъй като бях много болен, първата седмица я изкарах почти без проблем. Между 5-7 ден почти бях готов да си набия чикия, но бях много изтощен и ми липсваше настроение и реших да изчакам. През втората седмица физическата възбуда, като че ли намаля - дървеше ми се по-малко отколкото очаквах и не беше чак толкова зле. Чувствах се, че бих могъл да продължа и месец без да лъскам (да бе да). Ташаците ги усещах натежали, по-твърди и много по-чувствителни при докосване с ръка или дори в дрехите/гащите, но не ме боляха. Физическата възбуда не беше толкова силна, но мозъкът ми вече искаше еякулация и свързаните с нея усещания. Молех се за мокър сън и всичко да свърши без да правя нищо, но нямах. Така стигнах ден 14. Вечерта вече не издържах и реших да си бия чикия. Възбудих се и отидох в тоалетната. Хванах го и след 20-30 движения свърших. Оргазмът беше разочароващо крътък и слаб. Спермата беше гъста и жълтеникава - дори не пръскаше, просто изтече. Все пак се чувтвах отново нормално. Доколкото зависи от мен никога не бих повторил тия 14 дена - по-добре се чувствам като мастурбирам редовно.