Здравейте , хораа .. влюбена съм в човек доста по - голям от мен .. всъщност не знам дали е точно влюбване , но определено ме привлича по някакъв начин. Дори не го познавам .. може би затова съм толкова хлътнала по него , но не знам .. това много ме измъчва .. Смисъл не знам дали си има приятелка и съм принудена да го виждам всеки ден , защото работи в магазина до нас , а и напоследък започнах да го срещам доста често ;д . Случва се и той да ме гледа продължително и да се усмихва ;д или пък да се обръща след като мина , но само до там.. Определено има някакъв интерес и искам да се запознаем , но не знам след като разбере , че съм малко малка как ще го приеме .. според мен всичко ще приключи преди да е започнало ..и все не мога да събера смелост да говоря с него. Винаги ми е било супер странно , когато чуя , че някой си е харесал човек който не познава и не вярвах , че може да ми се случи , но уви :Д ии така де , знам че всичкко написано по - горе не ви интересува , но все пак благодаря за изслушването така да се каже Имах нужда да го споделя на някого..