Да както се подразбира от заглавието обвързан е...успях да свърша тази глупост - да се влюбя в обвързан мъж, търсещ секс, а и не само извън връзката си.Красив, галантен, стабилна работа, определено знае как да се държи с жените.Отношенията ни започнаха на тема секс, но като, че ли напоследък се развиха и в духовна област.Разговорите ни започнаха да се разграничават от предишните - говорим си за това как е минал деня ни, проблемите и радостите, звъним си.Да подчертая секс не сме правили, само орално (звучи ужасно, но факт).Опитвам се да анализирам случващото се, но така и не мога да стигна до извод - от една страна си мисля, че ме търси само за секс, но от друга ми се струва, че има нещо над това, защото той така или иначе секс си получава от приятелката му, а с мен се занимава около 1 година и като, че ли ако беше само за това щеше да се е отказал като не го получава вече толкова време. Ще попитате за приятелката му..гризе ме съвестта няма как, но като, че ли минах периода, в който все още можех да се откажа.Имам обичайните притеснения, обещавам си, че ще се откажа, че няма да ходя при него и няма да го търся, но щом го видя и коленете ми омекват и ставам като хипнотизирана, той е първият човек, с който се отпускам толкова сякаш се познаваме от години, оказах се толкова безхарактерно същество, а до сега бях толкова волеви човек.Да вметна, че разликата в годините ни е цели 10 години- аз съм на 19. Та моля ви изкажете мнения, на къде да се ориентирам?