.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Ричи, те блокират, защото са убедени в правотата си и си вярват. Защо им е да влизат в дискусия ;Д? Ей, питай специалистката, хаха.

Ами по-добре да го обсъждаме като го изглеждаш цялото.
    На мен впечатлението ми е обратното - че хич не е догматична, и дори е доста освободена във възгледите си, противно на това, което казваш: "трябва/не трябва". Говорителката даже обратното на мен, дава надежда, че след изневяра може да има продължение, обогатяване, и дори една по-силна и истинска любов, нещо, в което аз пък не вярвам. Но бях отворена за нейните аргументи ии честно казано, дори със сърце да не искам да призная, за някои неща си е права.
    За мен изневярата е ултимативен край, но все пак да отчитаме и факта, че егото ми е огромно и ако някой някога ми изневери надали ще мога да го преживея. Нали, честно си казвам.

А защо публикувах клипа ли ли? Просто за да покажа и една алтернативна гл. точка, с която не съм съвсем съгласна, ама к'во пък - жената makes a point, дет' се вика, и има логика в това, което казва. Вие как намерихте клипа и съдържанието му?

Корб, опитваш се да си забавен и след някакво време може пък и да ти се получи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Corb1225
    ^ Ох,милата тя. Да не те обидих нещо ;/? Исках да разведря обстановката само, а ти ставаш лоша ;/. Да бъда забавен ми се отдава отръки, всички го знаят, ама и ти ще го разбереш ;д.
    Последно редактирано от Corb1225 : 05-23-2015 на 21:20

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    За мен изневярата е ултимативен край, но все пак да отчитаме и факта, че егото ми е огромно и ако някой някога ми изневери надали ще мога да го преживея. Нали, честно си казвам.
    И аз съм така. Не знам дали е ок, но факт, че вече не съм на 5, да си мисля, че всичко е цветя и рози и пак съм на същото мнение. По принцип a прима виста съм мн серт, но близките хора, които ме познават, са ми казвали, че имат чувството, че всякакви магарии бих изтърпяла. За съжаление е така. Просто единственото изключение е изневярата. Не знам дали има връзка с егото при мен. Всичко друго произтича от него, но точно това по- скоро не.

За видеото имах предвид, че акцентира на порядките, а не че ги подкрепя. Ще го изслушам цялото, ама мн дълго бе :Д

Понеже виждам, че се разрази малък спор бих искала да кажа моето мнение.Никога не съм парадирала и никога не съм се гордяла с това което правя, бях се и отказала от опитите да спра с тезата, че вече е късно.Уви силна съм и имам воля, поемам всичко в свои ръце и въпросният господин вече категорично и завинаги не е в живота ми от няколко дни.Рано е да се радвам на успех, защото в момента съм в неистова битка с това което трябва и това което искам, а между тях е и последната част от достойнството ми.Да бъда на повикване, да не се отговаря на съобщенията и обажданията и с един мил поглед и две,три хубави думи всичко да е наред и това многократно или пък да боли,да е трудно, но да си заслужава.Второто е изборът ми.Въпросният човек и помогна с действията си, отказахме да комуникираме.Ясно е, че чувства от негова страна няма и никога не е имало нещо друго различно от сексуално привличамф.Сътворих каша, а сега усърдно ще поправям счупеното.Искрено вярвам, че и най-големите женкари си намират майстора.Благодаря ви за конкретните и адекватни мнения.
    .................

^^Успех, дано скоро се излекуваш от болката и си научиш урока.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си