Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
И ся всички залюхани пикли, дето се занимават с по-възрастни обвързани мъже, ще вземат да си повярват как ще са причината за огромен нравствен катарзис.
и аз това викам :д

То по принцип има 3 основни ситуации

- той си е кръшкач, защото все още се опитва да наваксва нещо
- той не е щастлив във връзката си, но няма топки да я прекрати, или пък е щастлив, но му липсва нещо - тогава си поредната
- наистина те харесва, но ... и след това многоточие седят всякакви обяснения/пречки :д

По този повод, имам една позната, която си има сериозен приятел и сериозен любовник от 2г. сигурно. И той също си има сериозна приятелка, освен нея. И се крият, защото не им стиска да вземат решение.
Но според мен те в една къща няма да се изтраят, вълнуващо и добре е, като се виждат тайно, но ако се съберат, няма да е същото.
Та, авторката да помисли и над това.

Пък лично мое мнение е, че ако не те е направил вече първа цигулка, при положение че няма нито деца, нито брак - значи трябва да се откажеш, защото може да се наложи да съпреживяваш колебанията му, чуденките му, проблемите с приятелката, и със сигурност има причина да не я напуска, и ще да е някоя от тези:
- свикнал е с нея, сигурно я обича
- свикнал е с нея, няма топки, шубе го е да я зареже.

Аа, също, ако беше мъж на място - 1во нямаше да изневери, щеше да си реши проблемите преди да се впуска в авантюри, 2ро - да речем, че е извършил недообмислени действия - ако те искаше теб, щеше да ти предложи да сте знаедно и безболезнено да остави лека-полека другото момиче - и първо те полека да се разделят, после вие да не обявявате връзката си, а да почакате и след 1г. примерно да започнете с по-публичните изяви.

Ениуей, искай дажа, че тоз твоя приятел постъва малко немъжки - колебливо, а на мъжете им е присъщо да са по-решителни.