.
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Той ако е мъж на място, въобще няма да тръгне да се занимава, докато е обвързан. Първо ще приключи сегашните си отношения, ако не му изнасят, после ще се пуска. А да я уведоми и да не я уведоми...

Помня, че преди 2-3 години пак бяхме коментирали в тема за изневяра. Тогава, ми се струва, мнението ти беше по- толерантно, по- скоро либерално. Има ли някаква промяна в отношението ти към такив тип събития? (просто забелязах, не се заяждам : )

Иначе и на мен винаги ми е било адски противно от мъж да слушам гадории по адрес на бивша, много ми е неестествено и мекотелско някак. Приятелите му ти казват колко мило говори за теб? Ти какво очакваш да ти кажат, момиче? Познавах един, който само се мазнеше с комплименти, а за всяка друга обща позната бълваше доста грубичко. Не знам колко трябва да си отчаян за внимание, че да оцениш такова поведение като доблестно и колко трябва да си глупав, че да мислиш, че като говориш по този начин за други жени, би впечатлил някоя. Напротив, хубавите коментари (не опити за забърсване, очевидно) относно другите, както и кавалерството към всички други жени правят много по- хубаво впечатление.
    Съгласна съм на 100%, обаче на мен ми е противно да се говори лошо за бивши като цяло. Това го бях отбелязала под коментар на една мадама във фб, който беше нещо от сорта на "всяко момиче има поне един бивш, който не заслужава даже да му се изплюеш", ама наистина ми беше мн премерен коментарът, при което тя ми каза, че "това не е тийнпроблем да се правя на интересна" и ме блокира :Д :Д :Д
    Мн мразя типичното момичешко плюене по бивши и окуражаване от "най-добрите приятелки".
    Като цяло негативно реагирам на всякакви критикарщини и обиди по адрес на други хора, дори ако частично споделям мнението. Като защитна реакция, малко като защитничка на онеправданите се изживявам

Иначе... моята биография не е съвсем най-най-чиста, като стане въпрос за тази тема, но аз все още смятам, че е окей да покажеш интерес към обвързан, защото, в края на краищата, той е обвързан и от него си зависи. Понякога имаш нужда да видиш друг човек, за да си дадеш сметка, че партньорът ти в момента не е оптималното попадение за теб, та ми е ясно, че не винаги има clean break. Това, което в случая намирам за отвратително, е едва ли не гордостта как "той я заряза заради мен". Имах бивш, който беше 6 години по-голям и от когото също постоянно слушах колко повече му пасвам от бившата му, с която разликата му не беше толкова голяма, и не само, че не съм си позволила за говоря така, ами и го окуражавах да се вижда с нея и да поддържат добри отношения. Затова от моята камбанария такова поведение е недостойно.
    Също не смятам, че изневярата е края на една връзка, ама това е тема на друг разговор.

Едит: Забелязвам как повече спирам да пиша съвсем вярно на бг, извинявам се.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-23-2015 на 14:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си