Той ако е мъж на място, въобще няма да тръгне да се занимава, докато е обвързан. Първо ще приключи сегашните си отношения, ако не му изнасят, после ще се пуска. А да я уведоми и да не я уведоми...
Помня, че преди 2-3 години пак бяхме коментирали в тема за изневяра. Тогава, ми се струва, мнението ти беше по- толерантно, по- скоро либерално. Има ли някаква промяна в отношението ти към такив тип събития? (просто забелязах, не се заяждам : )
Иначе и на мен винаги ми е било адски противно от мъж да слушам гадории по адрес на бивша, много ми е неестествено и мекотелско някак. Приятелите му ти казват колко мило говори за теб? Ти какво очакваш да ти кажат, момиче?

Познавах един, който само се мазнеше с комплименти, а за
всяка друга обща позната бълваше доста грубичко. Не знам колко трябва да си отчаян за внимание, че да оцениш такова поведение като доблестно и колко трябва да си глупав, че да мислиш, че като говориш по този начин за други жени, би впечатлил някоя. Напротив, хубавите коментари (не опити за забърсване, очевидно) относно другите, както и кавалерството към всички други жени правят много по- хубаво впечатление.