- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Агитките
Според вас кой клуб притежава най-добрата и вярна публика ? В глобален и местен аспект говоря![]()
Levski Sofiav4era se vidq
Агитката на Локомотив Пловдив - Лаута хуулс. Те са най-лудите на бой, а и каквото да стане винаги са с отбора си, е и феновете на другите отбори са с отбора си винаги. Но все пак Лаута ...
В предишният си пост бях написал за българска агитка, а с мнението на exploited за Бока и Ривър съм съгласен за чуждестранна агитка. Аржентинците са много откачени.Първоначално написано от exploitedteen
Мен най-много си ме кефи на Ливърпул агитката90мин не си мач, а на концерт. От българските отбори Черно Море има много постоянна публика. При домакински мач винаги е пълно.
то и мен така,ма щот Ливърпул са ми фейвъритПървоначално написано от LunaTriCk
:P :P
За мене най хубава е агитката кадето съм и аз на Спартак Варна![]()
Много е жалко, че окачествявате една добра агитка по това дали викат пияни л***а!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Всеки отбор има своите верни фенове.
Съгласен съм с мнението на експлойтед.
Според мен, за българските отбори: Левски и Ботев Пловдив.![]()
повечето български отбори като са гостували на Тича съм ги виждал агитките им. знам, че има разлика като са домакини те, но не са ли това верните фенове всъщност ? които ходят с отбора на всеки мач.
Верните фенове са тези, на които им пука за отбора, тези които дори и в труден момент запазват клубната си принадлежност, тези които са до отбора си в добро и лошо.Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Защото желание да пътуваш с отбора може да имаш,но не винаги има възможност за това...и абсолютно съм съгласна с пчелатаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
а тези, които ходят с отбора си по мачове са какво ? туристи ? разбирам, че не всеки може да ходи навсякаде. моя любим отбор е от Англия и няма как да се телепортирам до Анфийлд, но знам съм чувал за един мъж, който е пропуснал само 1 мач на Ливърпул откакто се помни и то било щот мача се паднал на една дата с погребението на баща му.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
От българската -Левски -чудестраните Партизан и Цървена Звезда
В България има 4 отбора с големи и вярни агитки Ботев Пд Локо Пд Цска и Левски
но в интерес на истината Левски и Цска имат големи агитки само на големи мачове а на Ботев и Локо и като гости имат голяма агитка а за домакинските мачове няма да говорим
За пловдивското дерби и двете агитки са уникални просто няма равни !!!
това е вярно. тези мачове винаги събират по много публика, а и се играе качествен футбол.Първоначално написано от LaPd_KoRn
но агитката на Левски е.. нямам думи. 90 минути срещу Челси не спряха, въпреки резултата. нз, но си мисля, че за домакинствата в ШЛ Левсарите могат и Ноу Камп да напълнят. ама на мачовете от вътрешното първенства се губят нещо. но напоследък се връщат...
и да не забравяме и публиката на прекрасния, неповторим отбор на Дражев, която буквално пръска по шевовете ст. Васил Левски. на мача с Литекс беше регистрирана смазващата аудитория от цели 68 зрители!!!
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
най-лудата агитка е на Левски
мечтател да така е агитката на Левски не спря и браво на тях брвао и на агитката на Цска срещу бешикташ
що браво на цска срещу Бешикташ, те не се чуха избщо (говора разбира се за мача в Турция)
e az govorih za domakinskiq ma4 a za turciq ne sum gledal ma4a i nz
ЛИВЪРПУЛ
КЪДЕ ДРУГАДЕ ИМА ПО ВЯРНА ПУБЛИКА?
КЪДЕ ЩЕ ПЕЯТ ХИМНА НА ПЕСЕНТА НА ФИНАЛ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА СЛЕД КАТО ГУБАТ С 3:0 НА ПОЛУВРЕМЕТО?
ЛИВЪРПУЛ ФОРЕВЪР!!!!!!![]()
Ривър Плейт и Бока Хуниорс.
При нас футбола е забавление,култура,спорт...
При тях е...по-важен от самия им живот. Трудно е да се опише.
В България - Левски,ЦСКА,Локо Пд,Ботев Пд. Те имат най-качествените агитки.