.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: MMORPG

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Това английската дума за шише ли е ?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Това английската дума за шише ли е ?
    Стига с твоето шише, казах ти, че почти не се виждаме 5-мата заедно. Всъщност дори не сме се събирали на едно място досега, само по групички излизаме. So sad.

Аз да попитам все пак, може някоя да ми предложи да играем на същото и да не разбера, че за шише ми говори.

Супер фен
    uu neverwinter nights mm
    само шишето е по-яко

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    dota 2
    heroes of newerth
    strife

пп. ето и списък с такива игри: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm
    нпп, праведно ли е според вярата да се играят игри?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    нпп, праведно ли е според вярата да се играят игри?
    принципно поне малко не би било грешно, иначе най-типично е за децата да играят, важното е да не го правиш със съзнанието, че е нормално/хубаво да причиняваш зло на ближния си по начини, по които се прави подобно нещо в съответните игри, и все пак кървавите игри не са (препоръчителни) за деца, даже и аз не съм си позволявал да играя такива

Мега фен Аватара на draid
    HotS определено не е MMORPG, не знам защо го редите там. Игрите в тоя жанр не са много като цяло, още по-малко са тия които стават, а като махнеш и платените почти не останаха. На MMORPG ли държите или просто някоя онлайн игра ? От по-известите виждам не си споменала Guild Wars, Aion и Elder Scrolls Online. Ако не ме лъже паметта само последната е с месечен абонамент. Интересно е обаче, че ви остава време за игри.
    Последно редактирано от draid : 05-19-2015 на 19:10

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    MuOnline ^_^ Все още има читав бг сървър С нормал Exp http://www.muoptinet.com/ Сървъра е с класическата версия на играта (97d+99i)
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    HotS определено не е MMORPG, не знам защо го редите там. Игрите в тоя жанр не са много като цяло, още по-малко са тия които стават, а като махнеш и платените почти не останаха. На MMORPG ли държите или просто някоя онлайн игра ? От по-известите виждам не си споменала Guild Wars, Aion и Elder Scrolls Online. Ако не ме лъже паметта само последната е с месечен абонамент. Интересно е обаче, че ви остава време за игри.
    просто си свикнал с модерната терминология, някога всички такива игри се наричаха rpg - просто това е общото понятие, защото ги наричаха също и roll playing games, поради това че са от трето лице и поради простото им управление (обикновено от само няколко клавиша)

Забавно е да ми обясняваш как едно време са се наричали игрите при все, че хич не съм първа младост и съм видял това онова в тая сфера. А "едно време" преди близард да направят възможно създаването на Дота благодарение на WC3 изобщо не съществуваше тоя жанр игри като Hots.

Мега фен
    между другото виждал съм подобни стари аркадни игри от 90-те с няколко играчи, героите са от трето лице на една батъл арена и всеки плейър играе с джойстик и няколко бутона, просто навремето мрежите не бяха така популярни и за това почти не се намираха онлайн мултиплейър игри, особено от този жанр, който ти посочваш, всъщност star craft беше може би първата такава игра, виж жанровете, които са представени в wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Video_game, просто това са основните

Повече от фен Аватара на Данита
    Пробвах The lord of the rings online. Хубава графика, но странно защо няма хора. Иначе според мен първите версии на WoW са си най-добрите и няма игра, която да ги бие. Говоря до 60lvl.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    между другото виждал съм подобни стари аркадни игри от 90-те с няколко играчи, героите са от трето лице на една батъл арена и всеки плейър играе с джойстик и няколко бутона, просто навремето мрежите не бяха така популярни и за това почти не се намираха онлайн мултиплейър игри, особено от този жанр, който ти посочваш, всъщност star craft беше може би първата такава игра, виж жанровете, които са представени в wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Video_game, просто това са основните
    Играя StarCraft от както е излязла. Бях доста добър на времето, вече нямам особено време да играя, но от време на време правя някоя игра на 2-ката. Преди старкрафт имаше Age of empires. Плюса на SC беше батъл нет режима. Но това така или иначе няма връзка с даден жанр.

Мега фен
    вече има какви ли не жанрове

Age of Conan не е лоша също и е вече безплатна.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    И аз си търся(вече) такъв жанр игричка да си бозя вечер, но не мога да си избера нещо ;|

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    LiLi -> MuOnline <-

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Последно редактирано от ПyРкО ♠ : 06-09-2015 на 16:22

Незнам дали някой я е споменал, но тази ми е голяма слабост http://www.inixgame.com/kalonline/

Има ли цици в нея ?

Това не са цици, в игрите винаги са големи, би трябвало, геймърите на живо няма как да видят.

Стига бе, човек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си