- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Размисли.
Добър ден на всички. В тази тема ще поставя няколко основни въпроса, на които не мога да си отговоря. Преди да прочетете темата искам да вметна, че не засягам жените, а момичетата.
Направо да започваме.
1.Защо почти винаги момчето, което се опитва да спечели сърцето на момичето и се държи с нея както трябва(мил, любезен и съпричастен) веднага бива поставен в онова тясно, гнусно, миризливо и неприятно място наречено "приятелската зона"?
2.Защо повечето момичета обичат да ги третират зле? Забелязал съм, че този, който игнорира даденото момиче, не се занимава с нея и не й обръща никакво внимание бива по-желан от момчето, което е готово на всичко, само и само да я спечели.
Отново искам да спомена, че не засягам жени с оформен характер, а момичета, които са около моите години (14 до 17-. Ако някой е решил да ме напада в темата като ми обяснява колко плоско гледам на нещата по-добре да не го прави, защото това е моята гледна точка и задавайки въпросите си, се надявам някой по-опитен да ми помогне да разбера дали наистина е така както аз го виждам и дали трябва да променя подхода си като цяло към момичетата. Благодаря, че прочетохте темата и съответно ще съм още по-благодарен ако изразите и мнението си.
Не съм чел написаното, но ме интересува това на аватара момиче или момче е, ако е момиче как се казва ?
Плоско е.
Важното е да си пич и да не ти пука.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много си спрял, честно, това даже си е всеизвестен лаф, който означава да не се притесняваш и да си уверен, да не се сдухваш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Но в контекста на темата звучи сякаш казваш на автора: "Прав си, колкото повече не ти пука за дадено момиче, толкова по-голям пич ще си в нейните очи."
А по темата - вярно е, че момиченцата на тази възраст са такива. Не всички, но повечето и по-активната част от тях да. Докато се държиш надменно и лошо си им интересен, имат тръпка към теб. В момента в, който покажеш, че си добър и отговорен им ставаш скучен. Странно е, че после правят големи драми, когато някой от тези "лоши батки" по които тичат ги прецака.
къде все ги намирате такива момичета, които обичат да ги третират зле не мога да разбера.
Правилно и аз така мисля, ако си добър, любезен си във зоната "само приятел", ако си някакъв дето се държи лошо с тях не ги уважава, обижда ги, игнорира ги и т.н. тогава тичат по теб не го разбирам това!!!
Плебеи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
от колко време не си правил секс ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...