.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Priestess
    Guest

Exclamation Имам нужда от съвет

Здравейте. Момиче на 17 години съм от Стара Загора. Това лято семейството ми се мести в София и аз съм пред избор - дали да остана в родния ми град или да се преместя с тях. Моментът, в който ми съобщиха новината мнението ми беше категорично - никакво местене, но с времето започвам да се колебая. Причината за това е, че приятелят ми е от София. Имаме long distance relationship от близо 1 година.

От една страна целия ми живот - приятелите, училището, роднините, самият град... от друга страна приятелят ми, с който толкова сме чакали този момент. Вече имам избрано училище в София и освен това мислех след като завърша гимназия и без това да уча в столицата просто не съм очаквала да е толкова скоро...

Знам, че ако се преместя ще съм в нов клас съответно няма да познавам никой... единствения ми приятел ще е гаджето. Вие какво бихте ме посъветвали... и най-тъпото е, че всъщност имам избор >> а аз много обичам да се прецаквам.

в София има повече шансове . Като дойде време за работа .
    А Стара Загора не е нищо особено ,
    друго е, че ти е мъчно за близките , но и там ще свикнеш.
    .
    Толкова много хора вече са забравили родните си места и са много по- добре.

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Аз на твое място сигурно щях да завърша у-ще в Ст.Загора и после да уча в София висше. Кофти е за приятеля ти, но мисля, че на теб ще ти е по-лесно така.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от sunrisee6 Виж мнението
    Кофти е за приятеля ти, но мисля, че на теб ще ти е по-лесно така.
    Кофти ще е ако се премести. Сега си му е добре едновременно с няколко момиченца, които вярват в "long distance relationship".

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Лично аз бих оставал във Зарата, все пак имаш само още две години гимназия и малко не върви в 11-ти клас да се местиш.
    Все пак вероятно има много фактори, които влияят на решението ти, но приятелски съвет - не го вземай на база приятеля си.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Щях да замина за София.
    Родителите, гаджето са там = няма какво да правя в другото място.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Семейството ти се мести, приятелят ти е там и ти въобще се чудиш, че и в началото си била категорична?
    Нямало да познава никого, на 17 си, не на 7.

Нещо не мога да си влезна в оригиналния профил, уж влезнах да го активирам ся пише, че е несъществуващ профил. Кааакто и да е.
    Тва, че няма да познавам никой не ме плаши, а напротив - виждам го като възможност да се запозная с нови хора и да завържа нови приятелства Тъпото е, че тва е life changing решение.
    Чувствам се все едно, ако отида в София ще съм изоставила приятелите си и всички тук, щото все пак имам избор. Не знам дали трябва да се чувствам така на повечето от тях сиг не им пука за мен, НО

Цитирай Първоначално написано от Priestess1 Виж мнението
    Чувствам се все едно, ако отида в София ще съм изоставила приятелите си и всички тук, щото все пак имам избор.
    Избирай София. Предлага много повече възможности, родителите ти са там, гаджето ти е там, ще се запознаеш с повече хора + ще разбереш кой наистина ти е бил приятел в Стара Загора.

Повече от фен Аватара на KREED
    Ако бях на твое място бих останал в Ст. Загора да си завърша 12-ти клас и след това да се преместя в София.

Заминавай към София, нито ще си напълно сама там, нито е болка за умиране смяната на средата. Ще се запознаеш с много нови хора от училището ти и покрай приятеля ти и всичко ще бъде окей : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си