.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    nnneznammm
    Guest

Подут тестис

Здравейте,днес помолих един приятел да ми подаде телефона но като го хвърли ме удари в левия тестис.Много ме заболя и имам чувството че е подут.Сега не ме боли,но се притеснявам защото наистина мисля ,че е подут.Ако може мнения

Супер фен Аватара на Pug_306
    Нищо ти няма бе, я вземи се стегни !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    на базата на какво да ти отговорим?

ако ще се осланяме на чувства иди в любов

няма как да ти помогнем тук
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на Неймар
    Цитирай Първоначално написано от nnneznammm Виж мнението
    Здравейте,днес помолих един приятел да ми подаде телефона но като го хвърли ме удари в левия тестис.Много ме заболя и имам чувството че е подут.Сега не ме боли,но се притеснявам защото наистина мисля ,че е подут.Ако може мнения
    spoko ni6to ti nqma

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Наблюдавай го няколко дни за синини, уплътнения, болезненост, промяна в обема формата и цвета.

И в бъдеще внимавай: пази си камбанките. ТАМ и в буквалният и в преносният смисъл мъжете сме най-изнежени

нищо ти няма брат кво толкова мене са ме целили с топка от воле падал съм на метал с тестисите (болеше еб*си майката...)ама мина ми и това е ;д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си