- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Затруднено дишане
Благодаря, npp!
Идвам само да ви споделя как съм. Уж се пооправям, мисля, че дишам малко по-нормално, макар, че все още много се уморявам и задъхвам, дори и само до кухнята да отида. Поради всичко това, дето стана реших да изключа стреса като вариант като напуснах работа и се прибирам в България, та дано там да се поуспокоя.
Вчера си напипах една буца под челюстта, която май е лимфен възел. Четох, че се получавало след или по време на настинка, пък нали лекаря каза, че не знае защо с такива симптоми нямам настинка. Но това не ме безпокои толкова, може и от растящия ми мъдрец да е.
И друго да попитам - има ли някаква вероятност наистина да съм настинала, но да нямам нормалните симптоми? Чувствам се сякаш съм болна, но някак не може да избие навън. Гърлото не ме боли, но ме дразни. Започнах да кашлям, заради това, но едно такова страхливо, заради болката в гърдите.
На лекар не мисля да ходя повече тук, защото ми дойде до гуша при всяка почивка да вися по цял ден и накрая да ми кажат, че ми няма нищо. Дано да оцелея още половин месец, докато се прибера ха-ха.
гадна работа, добре е да се направят по-обстойни изследвания поне за да се разбере точно какво е, казах "гадна работа" и заради това, защото изследванията и въобще допълнителното ходене по лекари може да излезе скъпо и един вид язък че си работила и изкарала някакви средства, но здравето е по-важно както казва и пол брег в онази книга, чийто линк ти дадох в предишния пост, това е линк с текста на цялата книга, която можеш да прочетеш онлайн оттам, ако можеш да погладуваш с чай от глог за ден-два-три и да видиш дали няма да ти олекне, просто трябва да спреш всякаква храна и да пиеш чай от листа или плод от глог с една лъжичка натурален мед, в случай че се почувстваш зле, било то със задух, или с отпадналост, относно прекратяването на гладуването, или както още го наричат "захранването", можеш да прочетеш от книгата, тъй като гладуването прочиства организма от натрупани токсини, включително тромби, а ако по време на гладуването се влошиш и влошаването не отмине, тогава го прекрати
Последно редактирано от npp : 06-14-2015 на 12:19
Ами аз лично имам проблем с щитовидната жлеза и за това ме задушава по-често може да се изледваш и за това не дай боже ама ти казвам де![]()