.
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Threaded View

therichbitch, първото ЕКГ ми го направиха, когато не се чувствах хич добре. Точно заради това ме пратиха до бърза помощ - казаха, че сърцето ми бие по-бързо от нормалното. От бърза помощ, пък, нищо не споменаха за ЕКГ-то. Също така казаха, че съм разтегнала мускул, или нещо такова. Не са ми предписали нито валидол, нито валериан, дори казаха да не взимам успокоителни, предписаха ми ибупрофен и парацетамол. Пробвах с парацетамол, но нищо. Миналата седмица друг доктор също ми каза, че най-вероятно съм разтегнала нещо. Не знам дали е така или не, но не смятам, че са прави. До сега не съм чула някой да се задъхва, да го болят гърдите и сърцето да му бие по-бързо само заради разтегнат мускул. И да, проверих името на латински. Дори й написах 3 варианта на името. Каза, че няма такова лекарство и ако искам някакво лекарство за сърцебиене трябва да посетя лекар... Който най-вероятно пак ще ми каже да не вземам такива лекарства.

jghgh, вероятно си прав/а, доста промени трябва да направя. От 6 месеца не съм спортувала и се храня само с вредна храна. Аз в началото си помислих, че именно заради това е станало. Скоро ще започна пак да спортувам и ще видим.

102thedream, не, нямам гръбначно изкривяване.

Миналата седмица бях почивка. Дори си направих 3-дневна екскурзия, през която само за 30-тина минутки ми стана зле. Ходих доста, имаше доста емоции, но се чувствах сравнително добре. Странното е, че щом се върнах обратно, веднага почнах да се задушавам. Вече не знам от какво е - толкова много предположения имам.. От прахта, от стрес, от храната, от недоспиване.. Знам ли. Рано е да се каже, но смятам, че се чувствам по-добре отколкото в началото, когато всичко започна. Надявам се да продължавам да се подобрявам занапред.
    Последно редактирано от Candice : 06-01-2015 на 22:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си