.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

antoniq_55
    Guest

Unhappy Връзка от разтояние

Запознах се с един мъж по-голям от мен аз съм на 20 а той на 25...и ми хареса и аз също изглежда защото доста често ми звънеше за да ме чуе.Проблема обаче е ,че живее в друг град и е трудно да се виждаме...отначало не го приемахме на сериозно това между нас ,но после свикнахме и се опознахме...сега съм объркана ,защото се чуствам влюбена в него и то доста , а той ми казва ,че той също е но не го доказва все още...на всичко отгоре иска да замине за лятото в Америка на почивка при роднини вместо при мен...какво да правя заслужава ли си или не тази връзка не ми е лесно да се откажа от него

1.По-добре при роднините си в Америка.
    2.Според мен връзка от разстояние не си заслужава/с редки изключения/.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не си заслужава. Ако искаше да е с теб и можеше щеше да намери начин. Ако не може пак няма смисъл.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Връзките от разстояние са едно бавно мъчение. Ако си мазохист, давай. Ако не си, обоснови пред него защо го режеш. Препоръчвам ти второто.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Връзките от разстояние са едно бавно мъчение.
    Не бих била по-съгласна и по-несъгласна едновременно с нищо друго. Странно е да съм истинско женско, което чувства две противоположни неща спрямо едно изказване в един и същи момент. :д

Вероятно е планирал да отиде в САЩ още преди да се запознае с теб или преди нещата да станат по-сериозни. Глупаво е да настояваш да не ходи. Връзките от разстояние са безсмислени и мъчителни. Ако няма шанс скоро да се съберете в един град, по-добре е изобщо да не се занимавате.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си