- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка от разтояние
Запознах се с един мъж по-голям от мен аз съм на 20 а той на 25...и ми хареса и аз също изглежда защото доста често ми звънеше за да ме чуе.Проблема обаче е ,че живее в друг град и е трудно да се виждаме...отначало не го приемахме на сериозно това между нас ,но после свикнахме и се опознахме...сега съм объркана ,защото се чуствам влюбена в него и то доста , а той ми казва ,че той също е но не го доказва все още...на всичко отгоре иска да замине за лятото в Америка на почивка при роднини вместо при мен...какво да правя заслужава ли си или не тази връзка не ми е лесно да се откажа от него![]()
1.По-добре при роднините си в Америка.
2.Според мен връзка от разстояние не си заслужава/с редки изключения/.
Не си заслужава. Ако искаше да е с теб и можеше щеше да намери начин. Ако не може пак няма смисъл.
Връзките от разстояние са едно бавно мъчение. Ако си мазохист, давай. Ако не си, обоснови пред него защо го режеш. Препоръчвам ти второто.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Вероятно е планирал да отиде в САЩ още преди да се запознае с теб или преди нещата да станат по-сериозни. Глупаво е да настояваш да не ходи. Връзките от разстояние са безсмислени и мъчителни. Ако няма шанс скоро да се съберете в един град, по-добре е изобщо да не се занимавате.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5