- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в най-добрият ми приятел
Винаги съм си падала мъжкарана и момчетата винаги са ме харесвали заради това. С времето мъжете се променят, харесват женствените, а да бъда такава, с рокли и токове никога-не ми е допадало. Имам си най-добър приятел (момче),с което се познаваме от много много дълго. Той е добра душа, зодиакалните ни знаци са еднакви ♏,имаме почти еднакви харесвания,в един клас сме, винаги сме заедно и т.н.Той винаги си е споделял всичко, също и аз, че съм би. Прие го супер, той винаги ми казва ако харесва някое момиче, но никога не е споменавал за мен. Днес го попитах и той каза, че било преди, но сега сякаш не. Никога не съм го харесвала като гадже, но много го обичам, като приятел. Започнах малко да го харесвам, след това още и още и да… Сега напълно… Странно е… Толкова време сме си споделяли всичко,най-добри приятели, а сега… съм хлътнала… нормално ли е?да му кажа ли?
Готова ли си за едното чукане да загубиш единствения си приятел ?
Чукане? Това ли е за теб да си влюбен ?
Съмнявам се
Нз защо мислиш така
Но той не е....представете си, че е на 25 завършил висшо, умен, интелигентен, мил, хубав е тва е той
И пари има сигурно?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всичко се върти около тях майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
У нас висшистите на 25г. рядко взимат пари, виж онзи с присъдата от миналато тема сигурно ще разполага с ровече :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Финансовосексуалната криза
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
От моя скромен опит мога да ти кажа, че на 99.9% ще си развалите приятелството. Дали ще е след кратко блаженство или директно, резултата ще да е тоз.
Ооо недей ,седи си мирно и тихо и ще ти мине.Ще си развалите приятелството и после ще те е много яд.Казвам го от личен опит.
Благодаря за разбирането много
Приятелство между хубаво момиче и мъж няма !
www.fitnesspro.bg
О, пича е избягал от френдзоната, браво на него
Сега сериозно - според мен от приятели стават най-добрите гаджета, а един ден - ха, дори съпрузиСпоред мен си струва да се опиташ да спечелиш сърцето му. Ок, може би не като изръсиш изречението "Много те харесвам, искаш ли да сме си гаджета". Спечели го като му покажеш, че ти си най-якото момиче на света и че си момичето, с което той иска да прекарва своето време. Бъди позитивна, изслушвай го, забавлявай го, бъди изненадваща, смела и амбициозна. Ако не стане, ще ти стане ясно. Но каузата е загубена, ако не се опиташ.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мен ми е пределно ясно какво означава БИ, няма какво да проверявам.