Днес приятелят ми ми каза че мисля за най-добрата си приятелка повече от колкото за него и дори за самата себе си.
Той не я харесва защото смята че си търси само и единствено собствения кеф.Но все пак всички го правим, нали?
Та той ми каза, че й вървя след гъза и как други хора също го били забелязали.С моята най-добра приятелка да я наречем А. се караме постоянно, приятелки сме от почти 10 год. и нито веднъж не сме се злепоставяли,говорили зад гърба си, винаги се защитаваме и сме по цял ден заедно(не и от 6 месеца насам защото се виждам повече с него).А. има навика когато кажа нещо глупаво да ми казва "ти проста ли си?" (примерно), за да ме накара да се замисля над това което съм казала, на мен не ми харесва някой да се държи с мен така и много се карахме заради този й въпрос накрая спря да го казва, но се е случвало и да не ми направи впечатление като го казва, защото сме супер директни една към друга.Той пък мисли(както и други хора), че когато ми го задава този въпрос аз не се защитавам следователно й позволявам да ме мачка.А аз държа да кажа, че имам голяма уста, също не се страхувам да се защитя и да си отстоя мнението.След всичко,което му обясних за нашата връзка с А., той стигна до извода, че си позволява да се държи по един начин пред хората, а отделно когато сме двете идва и ми се извинява(което е така) ,затова хората остават с впечатлението че и вървя след гъза.
Въпроса ми е какво мислите вие за тази ситуация, която ви написах?
Как се държите вие с вашите приятели и как те с вас?
П.С. - погледах в съновника значението на съня ми, и то беше, че някой от обкръжението ми не е такъв, за какъвто го мисля.Не вярвам на съновниците, но съм на мнение, че нищо не е случайно