.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    С моята най-добра приятелка даже си говорим на "тъп" И нито една от нас не го казва с цел обида,просто ....така сме свикнали...не мисля,че заради мнението на околните трябва да разваляш отношенията с приятелката си."Хората били мислили,че и ходиш подир гъза"...пука ли ти ? Важното е да обясниш тези неща на приятеля си,който според мен е важен за разлика от "хората"..повярвай ми,ако чуеш по какъв просташки начин си говорим с моята приятелка,ще решиш че се обиждаме денонощно !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    "Хората били мислили,че и ходиш подир гъза"...пука ли ти ? Важното е да обясниш тези неща на приятеля си,който според мен е важен за разлика от "хората"..повярвай ми,ако чуеш по какъв просташки начин си говорим с моята приятелка,ще решиш че се обиждаме денонощно !
    Забравих да кажа, че мен точно това ме интересува.Не искам той да мисли така, просто като знам, че и други хора го мислят ме кара да се замисля да не би да има нещо вярно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си