- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми и най-добрата ми приятелка
+
Аз най-добри приятели нямам. Най-добри приятели като цяло не съществуват. Всеки може да ти го набие отзад, когато най-малко очакваш.
Едни от най-близките ми приятели са момчета. При тях е мааалко по-различно. Говорим си глупости, сипваме си, като се напием се псуваме понякога (в границите на нормалното приятелско псуване, разбира се), събираме се по мъжки, но при тях няма нон-стоп висене заедно като гъз и гащи. Като направят нещо тъпо им казвам "вий наред ли сти уееееее?", те на мен също, никой не се сърди.
Имам и 3-4 близки приятелки. И с тях не сме гъз и гащи. Като направят нещо супер недообмислено им казвам "вий акъл имате ли уе?". И те не се сърдят. И аз го чувам от тях. Не се сърдя.
Моят човек не харесва две от тях. То кво не харесва, направо си ги хейти, защото ми дадоха неправилен съвет в неправилен момент за изпълнение. Но и той има приятели, които аз хейтвам. Това е нормално.
Най-вероятно твоят приятел не харесва приятелства тип ", пък и е възможно отстрани нещата между вас да изглеждат по по-различен начин..
А за съня, единственото, което мога да ти кажа е, че по принцип и аз не вярвам в съновници, но преди две години сънувах, че един вече не-приятел ми реже косата. Това е на предателство. Измина кратък период след съня и той наистина ме предаде. Вече не сме приятели.