Значи моята история е следната. Доста объркана работа. Та започвам, аз си имам приятел от близо 2 години, но има едно момче което не мога да забравя... Та с въпросното момче се познаваме от 2011 година, нямали сме нищо общо само чатове разговори по телефона излизания и няколко пъти е идвал в нас, но нищо повече... та миналата година си пишехме до май месец някъде и изведнъж нещата утихнаха.. Аз си бях с моя приятел той не ме търсеше, както и аз него... Но един хубав ден от Ноември месец въпросния реши да ми звънне (даже му нямах номера и не знаех че е той)... но дигнах естествено непознат номер, любопитството е голямо... и от тогава до преди 1 седмица всичко беше супер.. пишехме си всеки ден говорехме по телефона ... зарибявки ала бала и тн. писания до сутринта.. И се се уговаряхме да се видим (той не е от моя град) аз ли да отида при него той ли да дойде.. И преди няколко дена една моя приятелка ми беше на гости и обаче така се случи, че и въпросния имаше път към моя град с приятеля си... Дойдоха в нас и сичко беше супер, въпросното момче ме попита дали има отворени магазини по това време (3:00) както и да отавихме приятеля му и моята приятелка сами в нас и ние отидохме до денонощния магазин, по путя имаше целувки и закачания и тн... Но като се върнахме и той започна да се държи отдръпнато от мене... Заминаха си и на следващия ден той добави моята приятелка в фб и следователно и писа след няколко часа и тя естествено всичко ми каза... А въпросния не беше писал на мене а само на нея и аз като разбрах ми стана тъпо и му писах и той следователно ми отговори и каза че бил изморен от работа и мисли да ляга и аз от яд му казах да пише на моята приятелка че чака... и от тогава не ми пише и не ми звъни, аз пробвах да му пиша не ми отговаря... званях му също не дига... а попринцип го знам, че ако се обиди или разсърди прави така... Но не мога да разбера сърди ли ми се, обидила ли съм го по някакъв начин..или просто му е се тая... въпреки че това са 7 месеца нон-стоп говорене и писане и де не му пука, малко или много сигурно се е привързал и едва ли не му е гадно... но незнам се пак мъжка психика...