- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се обиждат момичетата
Аз това му се чудя на Corb1225.
Лично аз дори стигам по-далеч. Ако вече сме си обменили лични контакти, то рядко поемам инициативата да пиша пръв. Оставям отсрещната страна да се сети за мен, ако не го направи, то явно не съм достатъчно интересен и не заслужавам повече внимание. Тогава минавам в режим на изчакване от няколко дни до няколко седмици (зависи, колко продължително сме си писали или ми е интересна отсрещната страна), след което при липса на съобщение - трия. (:
Глупаво е, но така съм си решил навремето, така процедирам. (:
Ако не те бях чел досега, щях да се зачудя защо ми обясняваш толкова подробно нещо без да съм те питал.
М, моля ти се бе, братле. Не мога повече...не е честно. Май трябва да предприема по-кардинални мерки, за да се лиша от брътвежите ти, и ни най-малко не става въпрос само за тая тема. Ти сам си правиш контрааргументи, няма какво да се каже повече.
![]()
Последно редактирано от Corb1225 : 05-24-2015 на 17:33
@ Corb1225
Какво да се прави, не съм дарен с дар слово, та затова написаното от мен са обикновени брътвежи. Толкова си мога.
Сега и аз мисля да се чупя от темата:
/взаимствах ти картинката
Качеството не се компенсира с количество, ако още не си го разбрал.
В моето даскало като бех 8 клас бяхме 23 момчета в клас и 1 момиче и момчетата се пляскаха по гъзовете (аз не съм нито пляскал нито са ме пляскали).Дори едни си беха мераклий,но не са го правили и не са педалчета.