- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се обиждат момичетата
Я сега някой да ми каже защо когато пляснеш момиче по дупето се обижда.
Защото не е приятно. Аз не харесвам и в повечето случеи, този, който го е направил отнася някой шамар. Не е приятно и ако не знаеш дали дадено момиче харесва, по добре не го прави.
Щото в повечето случаи тия, които пляскат някоя по дупето, приемат момичетата точно като парче месо. Едно е да сте си заедно и да ѝ се радваш на хубавия задник, хапейки и стискайки, съвсем друго - да минеш покрай аверка и да я пернеш, щото... на базик или щото искаш да покажеш, че ще я чукаш ако ти падне.
Защото си глупак главата ти трябва да е на кол а и стига пляска майка си.
за да покажат, че не са лесни кифли, иначе може и да им допада, че са харесвани.
само не мога да разбера едно нещо, момичета не искат да ги пляскат по дупетата, а в същото време се обличат нарочно супер предизвикателно, с цел мъжете да им харесват дупетата - е тва не е ли женска гавра с мъжете.
Напротив - харесва ни,ако го прави приятеля ни ...но не някой срещнат на улицата.Просташко е и грозно.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
не съм забелязала непознатите на улицата да се пляскат по дупето
Ще се изненадам, ако някога си знаела.
П.С. От тук е.
Ами имала си късмет)
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ми нали вече сме си говорили тук във форума, значи сме познати, така, че като мина и те плесна по дупето, после ще ти кажа, че се познаваме от форума и не съм непознат.
в смисъл ако сме приятели във форума и после те плесна, това брои ли се че съм "някой срещнат на улицата" или съм приятел.
Последно редактирано от defender : 05-19-2015 на 13:34