.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: ~Съвети~

Hybrid View

~Съвети~

Здравейте. Това е моята първа тема, която пускам в българският тийнейджърски сайт "Teenproblem". С тази тема аз целя да Ви дам полезни съвети. Можете да ми задавате въпроси, на които аз ще отговарям поотделно и съвсем искрено. Надявам се темата да Ви е полезна и да се забавляваме! Благодаря Ви!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ти проста ли си?
    Искам задълбочен отговор! И конкретни доводи че не си.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ти проста ли си?
    Искам задълбочен отговор! И конкретни доводи че не си.
    Не ти прави чест да пишеш по този начин на 12-годишни.

Не слизай до нивото на papugai.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Какво става ако изпиеш една газирана енергийна напитка и една негазирана?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Дай ми съвет как да забия някоя яка мацка на улицата

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Е няма лошо де, момичето поне за хубаво го прави, иска да помага, не е нужно да й се сипва така.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

LoadRunner, защо да съм проста? Просто искам да съм полезна с нещо на някого. Няма нужда от самото начало на темата да се обиждаме, нали? Все пак какъв е смисълът да се обиждаме? Ти ме смяташ за проста? Ок. Не следи темата и не чети какво пишем тук. Ако беше поне малко по-умен/умна просто щеше да игнорираш темата и да си продължиш живота!

dreamwalker, да на 12 години съм! И какво? Въпреки, че съм само на 12 години аз смятам, че мога да бъда полезна с нещо! Пък и съм доста по-различна от другите 12-годишни момичета! Като човек, де! Но все пак Ви благодаря за коментара!

NarutoShippuuden, темата е сложена в частта "Тийн интереси и проблеми>У дома"! Мисля, че ще е хубаво да съм полезна с нещо свързано с проблемите Ви в къщи! А не с газираните напитки! Честно казано не съм много сигурна какво може да стане! Може би да прекалиш с напитките?

LoadRunner, тук ще давам съвети за проблемите Ви с родителите Ви. Но все пак мога да ти кажа, че момичетата харесват момчета, които се отнасят добре с тях! Не знам на колко си години и за това може да ти кажа нещо, което ти смяташ за грешно, но ако искаш да имаш продължителна и успешна връзка с момичето трябва наистина да си добър към нея и да я впечатлиш по някакъв начин! А ако просто искаш афера за една нощ...не ти трябва много!

prosto_chovek, много ти благодаря! Опитвам се да бъда полезна!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Amolsa Виж мнението
    dreamwalker, да на 12 години съм! И какво? Въпреки, че съм само на 12 години аз смятам, че мога да бъда полезна с нещо! Пък и съм доста по-различна от другите 12-годишни момичета! Като човек, де! Но все пак Ви благодаря за коментара!
    Не е обидно да си на 12.

На 12 всички мислим, че сме различни.

Дай ми съвет: коя книга да почна.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

LoadRunner, защо да съм проста? Просто искам да съм полезна с нещо на някого. Няма нужда от самото начало на темата да се обиждаме, нали? Все пак какъв е смисълът да се обиждаме? Ти ме смяташ за проста? Ок. Не следи темата и не чети какво пишем тук. Ако беше поне малко по-умен/умна просто щеше да игнорираш темата и да си продължиш живота!

NarutoShippuuden, темата е сложена в частта "Тийн интереси и проблеми>У дома"! Мисля, че ще е хубаво да съм полезна с нещо свързано с проблемите Ви в къщи! А не с газираните напитки! Честно казано не съм много сигурна какво може да стане! Може би да прекалиш с напитките?

LoadRunner, тук ще давам съвети за проблемите Ви с родителите Ви. Но все пак мога да ти кажа, че момичетата харесват момчета, които се отнасят добре с тях! Не знам на колко си години и за това може да ти кажа нещо, което ти смяташ за грешно, но ако искаш да имаш продължителна и успешна връзка с момичето трябва наистина да си добър към нея и да я впечатлиш по някакъв начин! А ако просто искаш афера за една нощ...не ти трябва много!

prosto_chovek, много ти благодаря! Опитвам се да бъда полезна!
    КОЛКО ЧАСА ПИСА ТОВА? и не е нужно да сменяш езици за да слагаш емотикон и да слагаш запетаи и да не използваш и 1 ТЪПО СЪКРАЩЕНИЕ? ДАФУЯ ! :Д инче ддз еи ти въпрос как да си изчукаш гаджето кат съм на 14 (ся нямам тая пу*ка на*рана)

dreamwalker, наистина съм доста по-различна! Старая се да пиша грамотно, да съм добра ученичка и не псувам! Доста от приятелите ми го правят! Четенето е нещо много хубаво! То ти доставя истинско удоволствие и наслада! Аз лично обичам да чета и съм изчела, и чета доста книги! Не знам на колко си години, но аз съм на 12 и чета често Нора Робъртс, и Софи Кинсела. Книгите, които аз съм изчела и, които харесвам ще ти ги препоръчам по-надолу! Приятно четене!
    Софи Кинсела:
    1.Тайният живот на Беки Б.
    2.Беки Б. и аферата с чантата
    3.Един пръстен и е твой
    4.Мини Беки Б.
    5.Беки Б. очаква бебе
    6.Сватбата на Беки Б.
    7.Беки Б. в Манхатън
    8.Можеш ли да пазиш тайна?
    9.Сватбена нощ
    10.Пожелай ми слънчогледи
    11.Повелителката на метлата
    12.Беки Б. в Холивуд
    Нора Робъртс:
    1.Сега и завинаги
    2.Последният любим
    3.От пръв поглед
    4.Честни илюзии
    Барбара Делински:
    1.Бягството
    2.Три желания
    3.Сърце на нощта
    Мария Бюмон:
    1.Тайната на Марша Мелоу
    Кандис Бушнел:
    1.4 блондинки
    П.П. Всички съм ги чела и сега само ги преписвам от дневника ми с прочетени книги!

anonymous708973
    Guest
    dreamwalker, наистина съм доста по-различна! Старая се да пиша грамотно, да съм добра ученичка и не псувам! Доста от приятелите ми го правят! Четенето е нещо много хубаво! То ти доставя истинско удоволствие и наслада! Аз лично обичам да чета и съм изчела, и чета доста книги! Не знам на колко си години, но аз съм на 12 и чета често Нора Робъртс, и Софи Кинсела. Книгите, които аз съм изчела и, които харесвам ще ти ги препоръчам по-надолу! Приятно четене!
    Софи Кинсела:
    3.Един пръстен и е твой
    4.Мини Беки Б.
    5.Беки Б. очаква бебе
    6.Сватбата на Беки Б.
    7.Беки Б. в Манхатън
    9.Сватбена нощ
    12.Беки Б. в Холивуд
    Нора Робъртс:
    1.Сега и завинаги
    2.Последният любим
    3.От пръв поглед
    4.Честни илюзии
    Барбара Делински:
    1.Бягството
    2.Три желания
    3.Сърце на нощта
    Мария Бюмон:
    1.Тайната на Марша Мелоу
    Кандис Бушнел:
    1.4 блондинки
    П.П. Всички съм ги чела и сега само ги преписвам от дневника ми с прочетени книги!
    Миличко,
    силно ти препоръчвам да спреш да четеш книжки, които нямат никаква стойност.

Пробвай с Агата Кристи - Като за начало "10 малки негърчета", любими заглавия са ми също "Карти на масата", "Илюзия в огледала", "Убийство в Ориент Експрес" и "Трагедия (ох, или беше друга дума тук) в облаците".
    После можеш да се ориентираш и към Тери Пратчет, Стивън Кинг и т.н., ще питаш тук кои книги биха подхождали за възрастта ти, доста форумци са ги чели

Софи Кинсела:
    3.Един пръстен и е твой
    4.Мини Беки Б.
    5.Беки Б. очаква бебе
    6.Сватбата на Беки Б.
    7.Беки Б. в Манхатън
    9.Сватбена нощ
    12.Беки Б. в Холивуд
    Нора Робъртс:
    1.Сега и завинаги
    2.Последният любим
    3.От пръв поглед
    4.Честни илюзии
    Барбара Делински:
    1.Бягството
    2.Три желания
    3.Сърце на нощта
    Мария Бюмон:
    1.Тайната на Марша Мелоу
    Кандис Бушнел:
    1.4 блондинки
    На бас че си лягаш в 19:30 и личният ти живот е пред дневника нали? смис това звучи все 1 си мамино момиченце

Град
    Dreamland
    Започни да четеш Оруел.

Колко е хубаво да си на 12.
    Последно редактирано от dreamwalker : 05-20-2015 на 09:19

dreamwalker, чета книги откакто съм се научила да чета. Дори и сричайки! С удоволствие бих прочела тонове книги! Ако може някой да ми препоръча хубави книги?! Мерси!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Дали е бременна?

RapExotic, кой имаш предвид? Ако си имаш приятелка и си достатъчно узрял за баща-давай! Няма нищо по-хубаво от това! Но, ако си й направил дете ей така...! Ако си нямаш приятелка и се чудиш как да разбереш дали някое момиче е бременно следи тези признаци:
    -Глад:Винаги бременните момичета огладняват бързо и, когато ядеш нещо край тях те молят просто за една хапка или нещо подобно!
    -Напълнял стомах:Определено такъв има и той се вижда чак след 4-5-ят месец!
    -Гадене:Гаденете е един сред основните и най-често срещаните признаци при бременните жени и момичета. Често ходят до тоалетна и им се гади!
    А, ако не си сигурен тест за бременност. А дали си бащата(не съм сигурна какво имаш предвид и дали говориш за твоята приятелка или...)? Тест за бащинство! Успех!

Мега фен Аватара на RapExotic
    RapExotic, кой имаш предвид? Ако си имаш приятелка и си достатъчно узрял за баща-давай! Няма нищо по-хубаво от това! Но, ако си й направил дете ей така...! Ако си нямаш приятелка и се чудиш как да разбереш дали някое момиче е бременно следи тези признаци:
    -Глад:Винаги бременните момичета огладняват бързо и, когато ядеш нещо край тях те молят просто за една хапка или нещо подобно!
    -Напълнял стомах:Определено такъв има и той се вижда чак след 4-5-ят месец!
    -Гадене:Гаденете е един сред основните и най-често срещаните признаци при бременните жени и момичета. Често ходят до тоалетна и им се гади!
    А, ако не си сигурен тест за бременност. А дали си бащата(не съм сигурна какво имаш предвид и дали говориш за твоята приятелка или...)? Тест за бащинство! Успех!
    Моля Модератор да закачи мнението най-отгоре в раздел "Секс"..

Супер фен Аватара на fanton1
    Здравейте. Това е моята първа тема, която пускам в българският тийнейджърски сайт "Teenproblem". С тази тема аз целя да Ви дам полезни съвети. Можете да ми задавате въпроси, на които аз ще отговарям поотделно и съвсем искрено. Надявам се темата да Ви е полезна и да се забавляваме! Благодаря Ви!
    Браво 12 годишен/на ( ако найстина си на толкова ) да направи тема ,но друго освем хейт едвали ще получиш.

Banned Супер фен
    Браво на детето!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не разбрах мъж ли си търсиш или неангажираща връзка ?

На 12 ама е по умна от вас нещастници да си знаете.

Цитирай Първоначално написано от DEPRE$$ED OCEAN Виж мнението
    На 12 ама е по умна от вас нещастници да си знаете.
    И от теб също.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    И от теб също.
    Дреме ми на кура кой го ебе за мен и за моите проблеми,
    предателите до вчера, приятели големи.

Цитирай Първоначално написано от DEPRE$$ED OCEAN Виж мнението
    Дреме ми на кура
    Все едно ме интересува дали е или не.

Smile

Не мисля, че употребата на цинизми е приятна за едно 11(почти 12)-годишно момиче! Ще ви пиша общо! Ако може, де?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си