- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ~Съвети~
Батко, яд ме е знаеш ли на какво? Че по наше време (гоня 23), кой каквато и мизерия да направеше, компанията го поощряваше. Сега един, дори и да се пробва да направи нещо добро, всички се изсират върху него. Точно това е проблема на системата, защото държава, в която няма подкрепа между хората, е сбироток от махали. Никога няма да сме силни, ако не се подкрепяме и само се чудим кой кого и как да нахрани. Щото това е най - лесното. Нахрани мен ако искаш, ще оправиш ли живота си с това? Боли ме шпека мен. Аз скоро ще спра да се имам за младеж (докато не онодя всички добри момичета) нали. Погледни всичките протести, избори. Средно статистически 7 000 000 / 240 си е бая и народ в съотношение. Ама ни командват. Щото се мразим, завиждаме си и се правим на твърде оригинални. Защо? Да се харесаме на някого. А ако някой те е харесал, ще те харесва и без да се правиш на амбриаж. Яд ме е, да. Щото младото поколение след нас ще е още по - забило и като си говориш с някой набор 96 (без да се обиждаме), примерно, след 10 години, ще е все едно си говориш с тръба. Ще знае сащ и русия и лепа брена, че е легенда и мъжкия ми полов орган, че е велик (заради цензурата по време на демокрация). Затова сме на това дередже. Щото на никой не му пука, ама всеки храни, а хората, дето се мъчат нещо да оправят, биват смачкани в зародиш. По принцип. И така оставаме главно малко хора и много тъпанари. Затова сме и слаби като народ в момента.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Миличко,
силно ти препоръчвам да спреш да четеш книжки, които нямат никаква стойност.
Пробвай с Агата Кристи - Като за начало "10 малки негърчета", любими заглавия са ми също "Карти на масата", "Илюзия в огледала", "Убийство в Ориент Експрес" и "Трагедия (ох, или беше друга дума тук) в облаците".
После можеш да се ориентираш и към Тери Пратчет, Стивън Кинг и т.н., ще питаш тук кои книги биха подхождали за възрастта ти, доста форумци са ги чели![]()
koi ti e kazal che nyama detstvo?
kostur
направила е някаква тема с цел да помогне, а ти почваш да говориш за доброто старо време и че нямала детство, по ваше време било по-добре, бла-бла, глупости
а обиждащите на "педерас" не знам за каква приемственост говорят въобще
Че то тук почти не останаха хора които заслужават да им се помага. Ама нищо де идеята не е лоша, преди много години аз дойдох за същото нещо. Разликата беше, че не бях на 12. Успех с помагането (:
Как реши, че го знам. Ако не възнамеряваш да ми отговориш, изобщо не пиши.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Културните момичета на 12 години имат безупречна интуиция.Най-малкото те растат в поколението на индиговите и кристалните деца. А те са поне 3 пъти ( 300 %) по развити от предходните поколения. Много е важно да ги насърчаваме и подкрепяме.
На всичко ,на които им е много смешно нека се замислят колко време им е нужно да порастат.В момента женската аудитория много бързо завземат позицииите ,които довчера бяха мъжки.