- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ~Съвети~
Батко, яд ме е знаеш ли на какво? Че по наше време (гоня 23), кой каквато и мизерия да направеше, компанията го поощряваше. Сега един, дори и да се пробва да направи нещо добро, всички се изсират върху него. Точно това е проблема на системата, защото държава, в която няма подкрепа между хората, е сбироток от махали. Никога няма да сме силни, ако не се подкрепяме и само се чудим кой кого и как да нахрани. Щото това е най - лесното. Нахрани мен ако искаш, ще оправиш ли живота си с това? Боли ме шпека мен. Аз скоро ще спра да се имам за младеж (докато не онодя всички добри момичета) нали. Погледни всичките протести, избори. Средно статистически 7 000 000 / 240 си е бая и народ в съотношение. Ама ни командват. Щото се мразим, завиждаме си и се правим на твърде оригинални. Защо? Да се харесаме на някого. А ако някой те е харесал, ще те харесва и без да се правиш на амбриаж. Яд ме е, да. Щото младото поколение след нас ще е още по - забило и като си говориш с някой набор 96 (без да се обиждаме), примерно, след 10 години, ще е все едно си говориш с тръба. Ще знае сащ и русия и лепа брена, че е легенда и мъжкия ми полов орган, че е велик (заради цензурата по време на демокрация). Затова сме на това дередже. Щото на никой не му пука, ама всеки храни, а хората, дето се мъчат нещо да оправят, биват смачкани в зародиш. По принцип. И така оставаме главно малко хора и много тъпанари. Затова сме и слаби като народ в момента.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."