.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Smile Едно момче...

Така, има едно момче от моя клас по което си падам от доооста време.. Дори бих казала от както се запознахме, което е вече близо 7 месеца.. Казвах си ще се откажа, трябва, нищо няма да стане, но така и не се получава бе мамка му.. Като го видя и коленете ми омекват, а пулса ми направо ще изкочи. В училище ми се усмихва а и сякаш гледа да е по-близо до мен нзз... То любов му кажи по-зле от наркотици :дддд Варианта с това да му пиша по ФБ отпада, пробвала съм макар че и да беше бая отдавна..

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Казваш, че се познавате от 7 месеца, а другите неща, за които разказваш звучат сякаш не се познавате. Говорили ли сте си всъщност?
    И какво стана, когато си му писала преди? Не отговори ли? Или?
    Обясни какво имаше предвид под "сякаш гледа да е по- близо до мен".
    Иначе, отвръщай на усмивките му. Ако го видиш извън училище го поздрави. Пробвай да завържеш разговор.

Еми говорили сме си, но смисъл рядко и то общи неща..
    Като му писах не отговори.
    А под "сякаш гледа да е по- близо до мен" имам в предвид, че например когато сме в някой по свободен час си придърпва стола баш до мен.. смисл. тва е разстояние няма и 5 санта и не знам не ми изглежда като едно от най-небрежните и нормални неща :ДДД Иии да както казах само ми се усмихва не ме заговаря особено много..

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Може ли само да ми споделиш, защо толкова си падаш по него?

Ехх аз ако знаех..
    не знам сладък е забавен.. може би заради липсата на други такива в класа и като цяло в училище :Д
    Но знаете то да харесаш някой не пита просто си става от самосебеси :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си