.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    За здраве.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ще бъда лаконична for a change.
    Да, харесва те, но е инфантилна. На 22 интерес не се заявява по този начин освен ако не си тръгнал да си търсиш гадже по класните стаи на прогимназията.

anonymous708973
    Guest
    Мда, съгласна съм с горното.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Макар,че женската логика понякога е доста...меко казано странна. Аз съм имал случай да ми се хвърлят на врата,да ме обарват дори,да ми казват,че ме обичат,че им изневерявам,че са бременни от мен на бъзик и после като опред ножа до кокала да ми обясняват как ме имали просто за приятел.
    Кое му е странното, мадамата очевидно се е ебавала. Не, честно, без да се заяждам, на мен ми е напълно логично :д
    В смисъл, не бих го направила, ама веднага бих ти казала, че няма никакви по-дълбоки чувства.

Същия непоискан съвет ти давам и аз :д

Супер фен Аватара на Corb1225

Пинки, верно ли му вярваш на делюзиите?

anonymous708973
    Guest
    Е, вярвам му, че е станало както казва. Не мога да повярвам, че е изненадан :д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Да, те крайно разпасаните парантии така се "ебават" за здрасти- здравей. Просто не е преценил кой стои срещу него и се е заблудил човекът или е перманентно заблуден, но не е за бой с камъни.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    е перманентно заблуден
    Все пак нещо истинно каза ;Д.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Много странни действия от момиче, с което се познавате от две-три седмици. И на мен са ми ги правили тези неща, но само момичета, които ги познават от няколко години и то с чисто приятелски отношения. Според мен търси внимание. Нищо чудно да тръгнете и след месец максимум да й омръзнеш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Всеки втори се прави на психолог, после ревете защо ви третират като малоумници, еми такива сте.
    Направо побойничка да я бяхте изкарали, щом сте тръгнали по тоя път, или извънземно, знам ли, колко ви е богато въображението.

anonymous998911
    Guest
    Аз за ден ви оставих,вие взехте,че се сбихте,хаха.
    Та отношението й наистина и за мен беше фрапиращо в началото,толкова бързо не е ставало никога нищо,ама всеки си е различен.
    По-скоро съм съгласен с мнението,че може би ме харесва,ама ще й омръзна бързо,освен ако не стане обратното
    Все пак съм склонен да я пробвам,когато се прибера на 26ти,и оттам ще го умувам

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от pursuitforce Виж мнението
    Все пак съм склонен да я пробвам,когато се прибера на 26ти,и оттам ще го умувам
    Само не казвай, че под 'бутане и т.н. ' си имал предвид сръчкванията във фейса.

anonymous998911
    Guest
    Океей,ти ме изкара някъв ретард.Огромен ретард.
    Да и излизанията ни бяха през фейса,има си приложение,хахахаха.

ПП : Таааа мацката явно си е attention whore .... Ся,разбрах случайно след като си чатихме,че скоро била в сериозна връзка и не й било до нищо ново ... уау
    Последно редактирано от pursuitforce : 05-24-2015 на 07:08

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда, съгласна съм с горното.

Кое му е странното, мадамата очевидно се е ебавала. Не, честно, без да се заяждам, на мен ми е напълно логично :д
    В смисъл, не бих го направила, ама веднага бих ти казала, че няма никакви по-дълбоки чувства.

Същия непоискан съвет ти давам и аз :д
    Бах тия ебавки цяла година почти всеки ден.Предимно в училището,но и ако се засечехме и някъде другаде. Друг е въпроса,че наистина беше обявена за бад гърл дори и някой негласно така да се каже си я обявява за както се изрази pursuitforce за attention whore повечето момичета видимо ги беше страх от нея ,а точно пък тази история се развиваше,когато аз бях на 19,а тя на 16. Ако бях малко по отракан можеше да и тегля едно мъдо пък нека си се ебава след това колкото и с който си поиска,но аз хем срамежлив,макар че се стараех да го прикривам на моменти с простащина ако щеш,хем пък искам да вляза във вътрешния и свят,защото можело просто поради разни причини да си е изградила стена срещу хората. Друг е въпроса,че дали от конкуренция или от някакви чувства е имало случаи дето в училището съм показвал близост с една друга девойка дето ми обръщаше в един период бая огромно внимание и беше една година по-малка от нея,но видимо си се страхуваше от нея колкото и да не и се кефеше и някой като и докладваше после идваше уж на бъзик да ми прави фасони как съм бил гаден и само съм и изневерявал и ме хващаше под ръка да мине така с мен през абсолютно цялото училище
    А иначе нещо, което не разбрах защо ми го каза тогава,но беше сякаш от редките и моменти на сериозност беше:'Аз никога няма да те забравя,но на теб ти е само за секса. Е,очевидно вече даже се подмиваме като пътни знаци въпреки,че понякога пие на една маса с мои съученици. Истината впоследствие се оказа,че сякаш в целта си да се ебава както казваш нещо се беше пооплела,а аз не влизах в нейната категория за гадже. Богат,едър и супер отракан мъжага,често занимаващ се с незаконни работи и дървещ се на всеки,който го погледне решил,че го гледа накриво,защото ако не той поне тати е доста голям богаташ.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повръщам.

Супер фен
    Niakoitam отчайваш ме без да съм ти чел поста

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    Странно, защо ли.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Повръщам.
    Ти май си си повърнат по рождение ми се струва?

Защо така? Нали си беше обещал да не ме обиждаш.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Странно, защо ли.
    А ти пък аз тамън се зарадвах, че си отделила от ценното си време за плебей като мен, че чак да ми пишеш ЛС ти пък нещо взе, че се осъзна, че не трябва да общуваш с някакъв си там плебей и се отказа...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А ти пък аз тамън се зарадвах, че си отделила от ценното си време за плебей като мен, че чак да ми пишеш ЛС ти пък нещо взе, че се осъзна, че не трябва да общуваш с някакъв си там плебей и се отказа...
    Пиша ЛС на всички.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Пиша ЛС на всички.
    тей ли

Град
    Dreamland
    тей ли
    Тей.

Супер фен
    е мерси

Град
    Dreamland
    е мерси
    Имаш ЛС.

Супер фен
    е мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си