- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Физическият контакт - намек от нейна страна или не ?
Мисля,че те харесва щом ги прави тези неща. Стига да не те е взела за плюшена играчка имайки предвид,че си по-малък от нея. Но щом го има физическия контакт от нейна страна не се притеснявай ако я харесваш да се възползваш от това. Така няма да може да има повод да ти се разсърди дори.
Макар,че женската логика понякога е доста...меко казано странна. Аз съм имал случай да ми се хвърлят на врата,да ме обарват дори,да ми казват,че ме обичат,че им изневерявам,че са бременни от мен на бъзик и после като опред ножа до кокала да ми обясняват как ме имали просто за приятел. Имало е и случаи да се опитват да ми бият шамарчета някои жени
Дори са искали да ми буият шамарчета някои и омъжени или с гаджета (разбира се като въпросните ги няма) заради някой бъзик който съм пуснал.Други пък такива като са ме виждали се е виждало ясно,че с всичките си действия са целяли да ги забелелжа. Защо ли не знам.![]()
Най-важното е до изясняване на ситуацията въобще да не ти пука и да внимаваш да не се привързваш особено. Ако е свободна се дръж се както ти идва отвътре без да ти пука,изживей си хубавите мигове доколкото може пък ако в един момент ти заобяснява,че нещо си се пообъркал,защото жените понякога това доста добре го умеят...следващата. Привържеш ли се обаче повечко вече нещата може и да станат далеч по-сложни.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-20-2015 на 11:07
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!