.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

anonymous998911
    Guest
    World to live by!
    Всички явно сте на едно мнение,че явно го прави с някаква умисъл.
    А дано,че момичето е хипер пеканото и радва окото дори
    Само едно ме притеснява сега,че приятелят ми,с когото сме в една компания с момичето,вика,че я харесвал и той вече,което ми звучи тъпо,след като аз му казах,че ще се опитвам да направя нещо с нея ..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от pursuitforce Виж мнението
    World to live by!
    Всички явно сте на едно мнение,че явно го прави с някаква умисъл.
    А дано,че момичето е хипер пеканото и радва окото дори
    Само едно ме притеснява сега,че приятелят ми,с когото сме в една компания с момичето,вика,че я харесвал и той вече,което ми звучи тъпо,след като аз му казах,че ще се опитвам да направя нещо с нея ..
    Приятелят ти ако ти е истински приятел ще те разбере, а няма да ти се пудзи. В момента не е с нито един от двамата така че може и двамата да си пробвате късмета с нея и никой да не се сърди ако избере другия. Да,гадно е. Знам го от личен опит,когато навремето едно момиче,в което бях влюбен и се бъзикахме започна да се натиска на един съученик не ми стана особено приятно и даже го избъзиках,а той едвали не гузно започна да ми се извинява. Обаче с какво пък точно беше виновно момчето? Да не и се е натискал той случайно. Бил съм и от другата страна дето започнаха да ме бъзикат,че съм откраднал любовта на един съученик. Те си имаха нещо взимане даване и той и беше малко навитак,но сякаш нещо се бяха сдърлали преди и тя го игнорираше и дори пред него ми обръщаше супер внимание.Когато го нямаше също така. А думите му на бъзика на съучениците ни,защото и него го бъзнаха заедно с мен бяха нещо от рода на: Ами щом има възможност действай ако ти върже и да не ти пука.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous998911
    Guest
    Благодарско за съветите.
    Приятелят ми сигурно ще ме разбере,казах му вчера да ми даде свободата и не възрази,па ще видим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си