.
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Всъщност за това време няма и как да си разбрал дали не е някоя дето бързо си сменя предпочитания в името на любовта и по-малката борба или някоя тип: "Аз съм волна пеперудка и летя от цвят на цвят."

Имам една позната. Даже рядко излизах с нея в една компания,защото сме от различни градове. И тя е от София. Напоследък след последната и започнала връзка нещо ни позабрави де. Та въпросната е малко тип волна пеперудка като че ли. Като се запознахме беше се сгадджила с един преди 10 дни. Караха около месец и взеха че си писнаха.После тръгна с един друг май. След това започна да ми пише на мен и да ми пуска офертички да дойде или аз да отида и да се виждаме наживо,че даже и когато рядко излезехме ме прекорваше едвали не че не съм и бил писал. След това започна да обръща повече внимание на братовчед ми,но като се опита да я целуне веднъж се дръпне и заобяснявала после,че не обичала бързите неща.След това за една вечер пък нещо се захласна по един познат,после си общуваше с някакъв друг.След това хареса някакъв дето беше казал,че "с такива кифли като нея не се занимава. И последно се прехвърли на най-добрия му приятел в близост до нашия град с когото вече изкараха май поне 2-3 месеца,спи в тях и държи да я кара до София с колата му и да я връща,а ако без да иска пропусне става егати и проблема. И това всичкото за, май няма и една година.

Една пък комшийка дето не живее тук и впоследствие се разбра,че си е малко пък и повече кифличка и беше гадже с братовчед ми направо пред очите си му изръси,когато бяха още гаджета,че ако ме е била видяла мен пръв можело и аз да съм на неговото място,после като бяха скъсали нещо се бъзикаше с мен. а след това като ходихме на една ексурзия пак се зарибяваше с него и в същото време,когато го нямаше ме разпитваше въпроси от рода дали си имам гадже,защо си нямам,как е възможно и т.н. Иначе скъсаха,защото се прехвърли на някакъв 20 години по дърт от нея,защото бил имал хубав мотор едвали не.

Та мисълта ми беше,че за това време няма как да си разбрал дали е точна или пък е някое пълно кифле така че не бързай с влюбването.
    Направило ми е впечатление, че все разказваш за някакви покъртително неориентирани мацки, все дават смесени сигнали, ти пък по стандарт си срамежлив, колебаеш се, отлагаш нереално дълго срещи, често се обясняваш и бистриш заплетени теории... Отделно забелязвам как имаш склонност да гледаш негативно като цяло, най-открояващият се пример вероятно е от горещия стол, скандалчето с ДАНС и схващанията ти за връзкарството... Не ми е цел да те засягам, ама точно този тип разтегнати локуми са далеч по-характерни за жените . Непоискан съвет - стегни се, виж какво можеш да промениш като се касае за обкръжението ти, ограничи черните подозрения и стани човек на действието. По-привлекателно е и ти давам гаранция, че резултатите няма да закъснеят .
    Последно редактирано от paradosou : 05-21-2015 на 17:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си